Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, u ovim danima se sve samo vrti oko ljubavi. Nju ste stavili na prvo mesto, samo vas ona interesuje i zanima. Usponi i padovi sa partnerom, trenuci koji su divni i savršeni koji se smenjuju sa emotivnom nestabilnošću, preokretima u odnosu, nervozom. Ovo je nedelja kulminacije svega onoga što je u prethodnom periodu bilo – kao što sam nagoveštavala u prethodnim nedeljnim horoskopima – kod nekih će se podvući crta, a oni drugi će doživeti vrlo značajne pozitivne promene. Pa, kako kome – sve u zavisnosti od vaših ličnih natalnih karata. A usamljenima sve dolazi – i ono staro i ono novo, i ono tajno i ono da svi vide. Nema generalizacije. No, bitno je da se vi osećate jako, jako dobro.

Posao

Iako vam poslovni segment i u ovoj sedmici donosi nervozu i kontakte sa promenljivim i nestabilnim ljudima, iako će tempo dešavanja biti izuzetno jak i povremeno iscrpljujuć po vas – vi lično biste trebali da sa ovim bez većih problema izađete na kraj. U suštini – da izađete kao pobednik. Najavljuju vam se neke velike stvari, neke velike promene. Kod nekih će te promene već zaživeti pred kraj radne nedelje, a oni drugi će morati da sačekaju novembar. No, bitno je da idete napred i ne stajete ni na sekund.

Novac

Ne bi bilo zgoreg odigrati neki greb-greb ili lutriju – može se ovih dana provući i po koji zanimljiv dobitak za vas.

Zdravlje

Sve zdravstveni problemi u ovoj nedelji uglavnom su posledica jurnjave, napetosti i nervoze. Stres može uzeti svoj danak.

Hrana

U ovoj ćete sedmici svoja raspoloženja i neraspoloženja „daviti“ hranom – što bogatije, kremastije, sočnije, što ukusima raskošnije – to bolje. I sami znate da u danima oko punog Meseca sebe teško kontrolišete.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter