Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Obaveze vas ovih dana razvlače na sto strana, pa će biti malo vremena za voljenu osobu. Možda je to jednim delom i bolje, jer ćete u drugom delu sedmice biti i napeti i nervozni i živčani i sve će vam smetati. Kad je već takva situacija, ovaj višak energije koji postoji izbacite kroz posao i kroz aktivnosti u kući, a za voljenu osobu sačuvajte one lepe i prijatne, opuštajuće momente. Slobodni Rakovi su i dalje u dobroj ljubavnoj fazi. Imate izvrsne mogućnosti za nove emotivne početke ali su isto tako aktuelni i veći kontakti sa prijateljima, jača društvenost i više izlazaka. Opustite se i uživajte, a ljubav će doći.

Posao

Nedelja pred vama je svakako dobra, ali hteli – ne hteli u njoj ćete se naraditi za sve pare. Brzina dešavanja vam sa jedne strane prija, ali sa druge – nemate dovoljno vremena da se svakoj stavki posvetite onako dubinski, kao što vi najviše volite – i itekako postoje mogućnosti da napravite propuste ili greške. Odnos sa saradnicima i kolegama i dalje funkcioniše pomalo konfuzno – kao da se ne zna ko pije, a ko plaća. Imate više nego dovoljno strpljenja da rešavate poslovne teme i dileme.

Novac

Svidelo vam se to ili ne – ove nedelje vas očekuju troškovi.

Zdravlje

Mogućnosti za prehladu ili virozu.

Hrana

Više ćete biti okrenuti uživanju, hedonizmu, ispunjavanju svojih i tuđih želja po pitanju hrane. Još ako ste domaćin u ovoj nedelji i očekujete goste – ma to će biti prepun sto svakojakih đakonija. Naravno, i za vas važi – ne preterujte, ni u spremanju....ali ni u klopanju....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.