Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 17.02.2020 - 23.02.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše partnersko polje dvojako će se odraziti na Rakove. U odnosima koji su generalno gledano stabilni doći će do pozitivnih promena, do veće dinamike i aktivnosti, do jačanja strasti i prijatnih iznenađenja od strane partnera. U onim vezama koje su na slabim i nestabilnim osnovama – dolaziće do češćih rasprava, pritisaka od strane voljene osobe i emotivne neusklađenosti. Slobodni Rakovi – ovo je dobar period za druženje, provod, češće izlaske ali i nova poznanstva. Neko iz kruga prijatelja može vas upoznati sa osobom koja je prilično interesantna i koja će vas zaintrigirati.

Posao

Ova poslovna nedelja nije ni malo loša po vas, iako ćete na njenom početku imati problem u komunikaciji, dogovorima i sa papirima a mogu vas i neke informacije zabrinuti ili izbaciti iz takta. No, ostatak perioda donosi interesantne nove okolnosti i ponude koje vam mogu biti zanimljive. Oni koji sarađuju sa inostranstvom ili imaju planove u vezi istog mogu se suočiti sa preprekama, kašnjenjima i odlaganjima na neko vreme, ali je u perspektivi da će ovo ipak biti rešeno.

Novac

Ulazite u povoljniji finansijski period.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom i zglobovima. Uglavnom su aktuelne hronične tegobe.

Hrana

Nećete imati pravi ritam kada je ishrana u pitanju. Oscilacije u vama izazivaće oscilacije apetita, preskakanje obroka ili neadekvatnu ishranu – brzu hranu, slatkiše. U periodu ste kada možete popraviti svoj imunitet ali povrćem, voćem, mlečnim proizvodima, ribom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.