Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Malo je verovatno da partnerski odnosi mogu funkcionisati stabilno u ovom periodu. Imaćete osećaj da se razmimoilazite po pitanjima koja su vrlo bitna, da se teško uklapate i da je razumevanje loše. Ukoliko vi pokušavate da pokrenete neku promenu, partner će kočiti ili neće biti saglasan sa njom a svakako vam u ovoj nedelji može postavljati određene uslove koji vam ne prijaju i ograničavati vas. Tek od vikenda stvari kreću na bolje. Slobodni Rakovi – Mars kao vladar vašeg polja ljubavi ulazi u vaš znak. Emocije, strast i želja za inicijativom i za dešavanjima će se pokrenuti kod vas. Ljubavna iznenađenja.

Posao

Polje prilika, dobre sreće, šansi i budućnosti od ove je sedmice nakrcano planetama i svakako je da će se pred Rakovima otvoriti period sa konkretnijim mogućnostima za promene i napredovanje. Mars ulazi u vaš znak dajući vam motiv i inicijativu da se borite i pokrenete. Svakako računajte da ćete u ovoj nedelji imati više prepreka i problema koje ćete morati da rešavate, ali sa strpljenjem i upornošću – itekako je moguće da ćete ovo okrenuti u svoju korist. Slede vam teški, ali vrlo uspešni pregovori.

Novac

Solidna situacija u ovoj nedelji.

Zdravlje

Poboljšanje zdravstvenog stanja.

Hrana

Svaki zalogaj je baš sladak tokom ove sedmice, a u društvu će vam se apetiti dodatno otvarati. Izbacite sa svog menija barem veću količinu slatkiša i trudite se da izbegavate grickalice između obroka. Gurmanluk i hedonizam teško da ćete uspeti da zaobiđete.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.