Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Može vas uhvatiti bezrazložna ljubomora, jer se oko vašeg dragog bića često mota osoba za koju niste sigurni da li mu je zaista prijatelj/kolega ili neko ko pokušava da ga osvoji. U suštini, sve vaše nesigurnosti su u ovoj sedmici jako preuveličane. Strahovi bujaju, a nema razloga za tako nešto. Realno gledano – vaš odnos je dobar i nemojte ga kvariti. Slobodni Rakovi – konjukcija Venere i Saturna u partnerskom polju može da označi vaše trenutno okretanje ka prošlosti. Da li je to dobro ili ne – pokazaće vreme. Vi u svakom slučaju imate ogromnu šansu za ljubavni početak. Stari ili novi.

Posao

Kao da i do sada niste znali gde pre da se okrenete – ulaskom u ovu sedmicu kao da ste ušli u košnicu. Obaveze se sručuju kao lavina na vas i odjednom treba stići na sto strana, ako je moguće sve u istom trenutku. Da sve ovo ide bez konfuzije i da je moguće organizovati se kako treba – to bi bilo odlično, ali iskreno rečeno – male su šanse za tako nešto. Ono što je dobro jeste da ćete do kraja nedelje završiti sa jednim ogromnim delom obaveza. Vodite više računa o papirološkim pitanjima – može biti problema.

Novac

Stoje vam najave većih troškova što vas ni malo ne raduje.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe.

Hrana

Bilo bi dobro da u ovoj nedelji više jedete „na kašiku“ i to najpre supe, čorbe, potaže – prijaće vašem uznemirenom stomaku i problemima sa varenjem. Izbegavajte prejaku hranu i višak začina – samo će činiti da se osećate teško i naduveno.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.