Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da se razumemo – savršeno nije, ali je odnos sa voljenom osobom dosta korektan u ovom periodu. I dalje vi smatrate da dobijate premalo u odnosu na ono što dajete, i dalje vam fali one prave, otvorene i nežne komunikacije sa partnerom, i dalje vas hvataju povremeno sumnje i talasi besa – ali kako je bilo, sada je ekstra! I biće u ovoj nedelji lepih momenata kojima ćete moći da se radujete. Slobodni – nešto se dešava između jedne osobe i vas i vi prosto niste sigurni šta je to....Komunikacija sa njom vam je slatka, ali vas zbunjuje jer ne znate da li je to muvanje ili samo ljubaznost sa njene strane. Ne brinite, kazaće vam se samo – jer druga strana će tokom ove nedelje mnogo otvorenije nastupiti prema vama....

Posao

Nervirali ste se oko nekih situacija na poslu, strahovali kako će se i da li će se uopšte to odraziti na vašu poziciju....ali dani koji su pred vama će vam pokazati da možete po ovim pitanjima da se opustite. U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se i sada već možete da malo danete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke – ma hoće, ali sada je to već za vas ništa u odnosu na ono što ste imali tokom prethodne nedelje.

Novac

Niste nezadovoljni, dosta stabilna situacija.

Zdravlje

Osećate se rasterećenije, lakše.

Hrana

Raspoloženje vam se popravilo, apetiti takođe. Neka je veselija i opuštenija atmosfera i kod kuće – svaki čas su tu gosti, prijatelji – a znate i sami – u društvu se uvek slađe i lepše klopa. Nemojte samo preterivati sa slatkišima i jakom hranom – znate da vam je stomak osetljiv...

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.