Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ova nedelja vas propituje. Stavlja sve vaše odluke i uverenja o partnerstvu ponovo na dnevni red – tera vas da se suočavate sami sa sobom, sa onim što želite i ne želite. Ne da vam mira. To što vam se neka pitanja konstantno vraćaju koliko god ih vi terali od sebe samo označava da ih ili niste rešili na pravi način ili da se niste sami sa sobom dogovorili. Dokle god vi unutar sebe ne budete u miru – ista pitanja će iznova i iznova dolaziti. Slobodni Rakovi – vrlo interesantan emotivni kontakt postoji. No, sa druge strane – postoji i neka prepreka unutar vas koja vam ne dozvoljava da se prepustite.

Posao

Promene, promene….Neke priželjkujete, od nekih biste vrlo rado pobegli ali je to sada nemoguće. Ova sedmica vas bombarduje čas odličnim vestima i informacijama, čas problemima i preprekama. Nema razloga za strah i za sumnje u sopstvene sposobnosti – izguraćete vi ovo i biti zadovoljni rezultatima. Doduše, dani koji su pred vama iscediće vas energetski za sve pare, ali šta da se radi. Mnogo napetih, povremeno čak polu konfliktnih situacija vezanih za posao. Samo mirno, možete vi to.

Novac

Potrošićete neke veće pare i u tom trenutku vam neće biti žao. Posle hoće, ali posle je kasno.

Zdravlje

Vaš sopstveni mozak i misli su vam neprijatelji u ovoj nedelji. Kulirajte, opuštajte se.

Hrana

Ishrana bi u ovoj nedelji trebala da bude lagana. Ne opterećujte svoj stomak time što ćete oscilacije raspoloženja lečiti jelom. Prosto rečeno – sada ne valja preterivati ni sa čim – samo umerenost vam donosi da se dobro osećate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.