Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ponovićemo važnu lekciju po pitanju vaših partnerstava, jer mi izgleda da je vi zaboravljate non stop. A ona glasi – To što biste vi voleli i želeli od partnera i od vaše veze nije realno ni ostvarivo ni moguće, bar ne u ovom periodu. Pomirite se sa onim što imate ili idite odatle pa tražite nešto drugo, čime isto nećete biti zadovoljni. Kraj lekcije. Prevod – nije partner savršen, niste vi savršeni. Ipak, imate nešto kvalitetno, to cenite i držite se zajedno i ne opterećujte se onim što nemate. Slobodni Rakovi – stvarno je simpatičan taj kolega/koleginica. I baš imate super komunikaciju. Pustite da se ovo razvija. Bez žurbe.

Posao

Vi ćete se lepo naraditi u ovoj nedelji, ali će ovi dani doneti i isto tako lepe rezultate. Mogu se sada napraviti neki fini poslovni dogovori, mogu lepe informacije stići do vas. Mogu početi čak i pregovori o novom poslu ili o promeni radnog mesta. Šta god da radite, samo je jedno bitno - da čvrsto i sa obe noge stojite na zemlji, da maksimalno uključite praktičnost a da puste snove okačite o klin. Imate itekako šta da ponudite, pa izvolite. Kolege će vas povremeno nervirati i kvariti vam planove.

Novac

Taman jednu rupu iz koje novac izlazi zapušite, druga se otvori. Nešto mi se ne snalazite sa parama ovih dana....

Zdravlje

Menjajte ili način ishrane ili garderobu. Na vama je. Generalno gledano – krhko zdravlje, oscilacije.

Hrana

Kad početkom nedelje skontate da možete da uđete u omiljene pantalone jedino ako ne dišete ili uz pomoć kašike za cipele – počećete da se pitate da li bi možda bilo dobro da napravite neki rez po pitanju ishrane. Samo nemojte da se pitate uz treću porciju čokoladne torte. Pitajte se uz zelenu salatu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.