Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I eto Marsa kod vas u narednih skoro dva meseca. Da vas ubrza, da vam da inicijativu, da vas pokrene, ali i da vas učini borcima za ljubav, za one osobe koje volite i želite. Što se tiče slobodnih – evo dobrog perioda da se ljubavi pokrenu. Vladar polja ljubavi i uživanja je ušao u vaš znak i probudiće vas na pravi način, doneće vam osobu koja će pokrenuti talase osećanja i strasti u vama. Mars, Venera i Saturn su na vašoj strani – i daće vam ono što će trajati i biti vredno truda. Zauzeti – situacija u vašim partnerstvima je sada mirna i stabilna. Potrudite se da takva ostane i u nedeljama koje su pred vama.

Posao

Uz prisustvo Marsa u vašem znaku – snage, energije i volje ćete imati – a u ovoj nedelji, uz podršku Saturna – imaćete i stabilnosti i strpljenja da sve poslovne obaveze iznesete na pravi način i predstavite se u najboljem svetlu. Sve vezano za posao vas ubrzava i požuruje, ali ćete sada umeti da pronađete pravi trenutak i pravi model delovanja. Neko vas podržava i daje vam savete koje bi trebalo poslušati. Po pitanju finansija – trenutne okolnosti jesu na vašoj strani, ali se nemojte previše opuštati.

Novac

Zdravlje

Moguća je kratkotrajna prehlada ili viroza.

Hrana

Vaši su apetiti promenljivi ovih dana i umnogome će zavisiti od vaših raspoloženja i toga koliko ste (i da li) nervozni. Potrebna vam je raznovrsnija ishrana sa više povrća, kao i više hidriranja.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter