Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dobar kontakt Venere iz vašeg znaka sa više planeta govori da se možete emotivno pokrenuti, da se mogu ostvariti zanimljivi kontakti, da vas neko može probuditi ili podstaći na razmišljanje. Da li je to dovoljno da se uđe u konkretnu emotivnu priču – pa, nisam baš sigurna…ali sve je moguće, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo….Zauzeti Rakovi – neka pitanja vam se vraćaju stalno, a za sada odgovore na njih nemate. Te neke nedoumice mogu vam povremeno tokom ovog perioda „kvariti“ ugođaj i energiju u partnerstvu u kojem ste. Pokušajte da se opustite i više prepustite lepim dešavanjima.

Posao

Koliko god da su se neke situacije, kontakti, papirološka i administrativna pitanja ili dogovori razvlačili do sada – tokom ove nedelje će se pokrenuti i to verovatno odjednom, brže nego što mislite. Takođe, povoljne informacije dolaze do vas a mogu se vezivati za ozbiljnije planove ili projekte koji tek treba da se ostvare. Kako dani budu prolazili, moguće je povećanje obaveza ali i tenzije u kolegijalnim i saradničkim odnosima – idite svojim tempom, ali nemojte ni vi požurivati druge.

Novac

Zdravlje

Manjak odmora i relaksacije. Suviše ste pod tenzijom.

Hrana

Ishrana treba da bude lagana. Ne opterećujte stomak time što ćete oscilacije raspoloženja lečiti jelom. Prosto rečeno – sada ne valja preterivati – samo umerenost vam donosi da se dobro osećate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter