Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pregršt emocija, pa onda dašak nesigurnosti, uživanje u partnerstvu, pa pojačana ljubomora. Neke teme u kojima ste se konačno pomakli sa mrtve tačke. a onda buđenje nepoverenja. Sve u svemu – jedan korak napred, pa korak nazad. Ali, u tim „zapinjanjima“ ipak ćete polako ići napred. Kao i za protekli period i sada važi – što je više zajedničkih aktivnosti, druženja, pozitivne atmosfere – to će vaša komunikacija, pa samim tim i odnos – biti bolji. Slobodni Rakovi – prva tri dana naredne sedmice su vrlo interesantna – ili će se pojaviti neko vama zanimljiv ili će već postojeća komunikacija da se produbi.

Posao

Posle sedmice zvane „ništa ne ide po planu“ ulazite u nedelju u kojoj će pomaka ipak biti i dosta toga što je stagniralo i kočilo počeće da se rešava. Nešto malo više zapetljano na samom početku nedelje – ali kako dani budu odmicali – sve čistije i jednostavnije, a i vaša će se energija i elan popravljati. Ako nešto u početnoj fazi ne ide – imajte više strpljenja ili se okrenite onome što je lakše realizovati, ostavite da se stvari „slegnu“. Malo napetija atmosfera u radnom okruženju u drugom delu sedmice.

Novac

Zdravlje

Bolje ćete se osećati od drugog dela nedelje.

Hrana

Bilo bi dobro da imunitet popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, jaja, cvekle, spanaća, paradajza. Još uvek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter