Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Potrebna vam je opuštenost i bliskost koju vam donosi porodično i prijateljsko okruženje, pa ćete češće nego inače gledati da u svom domu ugostite one koje volite i obradujete ih omiljenim jelima. Naravno, i vi ćete u svemu ovome uživati... i u društvu, ali i u jelu...

Ljubav

Slobodni Rakovi imaju više nego dobre predispozicije da tokom ove nedelje zauvek stave tačku na neke priče koje ih odavno bole ili koje im se periodično vraćaju u život. Tranzitni Mars je ušao u vaše polje ljubavi i svoje vladarstvo i ono što će se u narednom periodu pojavljivati jesu glanc i potpuno nove emotivne šanse. Da biste krenuli u nešto novo, potrebno je završiti sa starim, toga ste i sami svesni. Zato, nastavite dalje sa svojim životom, okrenite leđa prošlosti i pripremite se za uživanje u novim kontaktima i susretima kojih će svakako biti....ako ne ove sedmice, a ono od sledeće sigurno. Zauzeti Rakovi će, kako sedmica bude odmicala, biti u sve uravnoteženijem i bliskijem kontaktu sa voljenom osobom.

Posao

Neko blago usporavanje ili preispitivanje biće naglašeno tokom prvih par dana ove radne nedelje. Ipak, ništa od ovoga neće vas zaista opteretiti ili zakočiti kada su u pitanju planovi ili projekti koje ste već pokrenuli. Neke greškice ćete ispraviti u hodu, i jedino što je još potrebno jeste da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Odnos sa kolegama se donekle popravio, pa sada možete lakše da funkcionišete na dnevnoj bazi.

Novac

Finansijski segment je dosta stabilan u ovom periodu i jedino što će vam na kratko doneti nerviranje jesu troškovi koji se vezuju za dom ili za nekog od članova porodice.

Zdravlje

Vreme je da menjate neke životne navike i da se okrenete zdravijem načinu života. Obratite pažnju na ishranu, na kretanje, ali i na odmor i relaksaciju, koji su vam takođe neophodni.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter