Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko je u proteklom periodu bilo problema zbog vaših ili partnerovih tajni – situacija sada pokazuje tendenciju da se smiruje. No, napomena – ovo je samo smirivanje, ne nestajanje problema. Ukoliko situaciju niste u potpunosti rešili – ona će vrlo brzo ponovo izaći na dnevni red. No, za sada imate momenat predaha. Generalno gledano – komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali nekako uspevate da se uklopite. Slobodne Ribe – poslovni segment daje priliku za flertovanje i zanimljive kontakte. No, pre nego što se istinski zainteresujete – proverite emotivni status te osobe.

Posao

Odlična nedelja i po pitanju posla i po pitanju finansija. Zaraditi hoćete, možda i dobiti neke finansijske beneficije – da li će to biti ono što ste očekivali i da li ste u potpunosti zadovoljni, pitanje je. Ali, novca će biti. Poslovno – period je da dobijete neki tip priznanja za sve ono što ste uložili – moguće je povećanje plate, prelazak na novo radno mesto ili jača pozicija. Paralelno sledi i veća odgovornost i povećanje obaveza – ali to je jednostavno tako. Bićete u velikoj meri zadovoljni svim što ste postigli.

Novac

Zdravlje

Potencijalni problem hroničnim bolesnicima. Mlađi – dobro ste.

Hrana

Teško odolevate iskušenjima, bilo da su u pitanju slatkiši, grickalice ili brza hrana, peciva. Apetiti će vam biti značajnije povećani tokom celog perioda, a naročito sredinom nedelje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter