Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ljubavni život pašce u senku u narednom periodu, ali to vas nece ciniti nesrecnim, jer vi ionako ne spadate u ljude kojima je centralna životna tema kako naci i zadržati pravog partnera. Ukoliko ste u vezi proredicete susrete sa voljenom osobom, jer cete osetiti da vam je samoca neophodna. Ali predstoji vam iznenadenje od partnera. Pripremite nešto specijalno, pažljivo se doterajte, pustite tihu muziku, upalite svece, a ostalo prepustite zvezdama. Bice na vašoj strani.

Posao

I dalje se borite za svoje mesto u polju posla. Ako ste od onih koji su u dogledno vreme izgubili posao, imace sada prilike da se pokrenu u tom polju.Tokom ove nedelje su samo informacije u pitanju. Nemojte u startu biti pesimista. Ipak vam stoji pokretanje u ovom polju u dogledno vreme. Oni ostali neka se bace u srešivanju vec postojeceg problema na radnom mestu. Bitno je znati kome se prikloniti u pravom trenutku. Iskoristite svoju intuiciju. Ona ce vam dati pravi odgovor.

Novac

Predstoji vam vredan poklon, avrlo je moguce da je novac u pitanju, od prijatelja iz inostranstva. Nemojte odbiti, bice to znak iskrene zahvalnosti za sve što ste za njega uradili proteklih meseci ili godina.

Zdravlje

Oslabljen vam je imunološki sistem. Moguca alergijska reakcija na neku vrstu hrane.

Hrana

Povrce i riba spremljena na razne nacine. Izbegavajte konzumaciju alkohola. Vaš krvni pritisak tokom ove nedelje nece podneti bilo kakav višak.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.