Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prevelika očekivanja ili preterani zahtevi prema voljenoj osobi mogu prvenstveno doneti problem vama, a onda i vašem odnosu. Pokušajte da u ovim danima iskoristite pozitivne uticaje na vaš znak i da više uživate u svakom zajedničkom momentu sa osobom koju volite. Smirite malo svoje misli, smirite malo svoje želje, budite malo realniji. Sve je dobro, zato – nemojte vi kvariti. Ukoliko ste usamljeni – poslovni segment sada nudi pregršt mogućnosti za emotivna dešavanja. Ljubav vas juri, ali vi bar za sada – uspešno bežite, a samo vi znate iz kojih je to razloga. Ma pustite je da vas stigne, možda vam bude zanimljivije nego što mislite! Ne tražite idealno, jer to drage Ribe – ne postoji.

Posao

Ne istrčavajte se sa nekim odlukama, sa nekim izjavama – nemojte juriti posao niti poslovne prilike, pustite da one same stignu do vas. A hoće, sigurno. Vaš poslovni segment je ionako uzburkan i uskomešan ovih dana, sa gomilom dešavanja i velikom brzinom, nemojte vi još dodatno praviti problem sami sebi. Konjukcija Venere i Jupitera u vašem polju posla nekim Ribama otvara savršene poslovne prilike, ali i mogućnosti za napredovanje i veliku podršku od strane šefova i autoriteta, moćnih osoba.

Novac

Novčanim prilivima ste vi trenutno zadovoljni. Moguće je da će doći do nekog manjeg problema sa jednom naplatom. Ili ćete pak morati da izdvojite veću sumu novca za neki trošak.

Zdravlje

Pomračenje Meseca koje se dešava u vašem polju zdravlja upozorava vas da je vreme da obratite više pažnje na ovaj životni segment.

Hrana

Cudna situacija kada je ishrana u pitanju. Neki od vas preteruju za sve pare, možda tražeći utehu u hrani, a možda zato što su srećni I opušteni a onda im je svaki zalogaj sladak. Drugi pak kao da su u potpunosti izgubili apetit – iz istih razloga….

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter