Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera i Mesec u polju partnerstava početkom ove sedmice, doneće vam dane u kojima će itekako biti moguće stabilizovati i srediti odnos sa voljenom osobom. No, iako ćete se donekle osećati bolje, sve ono što partner bude za vas činio smatraćete sitnicama, a svoju ulogu i doprinos preuveličavati i kukati nad svojom sudbinom kako vi dajete sve, a druga strana ništa....Pokušajte da stvari gledate na malo pozitivniji način, ništa ne boli – a može pomoći.....Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču. Sve vam se namešta baš kako treba, vaše je samo da se prepustite i uživate. Ne opterećujte sebe razmišljanjima o budućnosti i prošlosti – sadašnjost čeka na vas!

Posao

Radite, pa ne stajete, dušu ne stižete da odmorite. I to je odlično – jer na taj način ne razmišljate previše, u smislu – ne opterećujete se kojekakvim glupostima i preispitivanjima. To što radite itekako će vam se isplatiti – pokrenućete neke nove kontakte, ljudi će vas primetiti, biće onih koji su zainteresovani da vas angažuju ili da prošire postojeću saradnju sa vama. Vi samo nastavite ovim tempom i pustite da vas drugi jure – jer hoće. Konačno će se otvoriti mogućnost za rešavanje nekih papiroloških pitanja.

Novac

I kod vas vlada situacija – dobro zarađujete, a novca nigde! U smislu – odoše pare na troškove i dugovanja, kao da ih u bunar sipate....

Zdravlje

Stres i mentalna napetost će vam se „spuštati“ direkt u želudac i probavni sistem. Problemi sa spavanjem su takođe prisutni.

Hrana

I pripadnici vašeg znaka moraju se ozbiljnije pozabaviti načinom ishrane. Preporučuju vam se morska i rečna riba, bareno meso, blanširano ili grilovano povrće. Izbegavajte – roštilj, brzu hranu, mlečne proizvode, slatkiše.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter