Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Malo sumnjate u sebe, pa u partnera, pa u odnos. Malo pitate sebe šta i kako dalje – pa ostajete bez odgovora. Malo pitate druge – to što vam oni govore nikako da vam „legne“ kako treba. U suštini, i u vama i u celokupnom odnosu trenutno postoji osećaj nedorečenosti. I to Bog otac sada ne može da vam raščisti i razjasni. Morate pustiti vreme. A do tada – pokušajte da što više uživate a što manje se nervirate sa dragim vam bićem. Slobodne Ribe – ako vi znate šta želite i gde „udarate“ – onda svaka vam čast. Jer, kod vas je u emotivnom smislu sada jedna opšta papazjanija. Sa svih strana sve i ništa.

Posao

Znate šta – da nema tih emotivnih nedoumica, poslovni segment ne bi vama predstavljao posebno opterećenje. Ok, te neke uspone i padove i poslovne začkoljice doživljavali biste kao sastavni deo posla i ne biste se preterano opterećivali time. No, pošto vi unutar sebe niste u stabilnosti i mirni – ono što se dešava možete osećati drastičnije i dublje, pa samim tim – i reagovati. Savet–svaki problem i otežanje koji se budu dešavali u ovim danima su prolazne stavke.Ne dozvolite da vam odvlače energiju i živce

Novac

Zdravlje

Pojačana nervoza, glavobolje. Kod starijih – pritisak.

Hrana

Neki neugodni aspekti upozoravaju vas i na loše navike, ali i na to da u ovoj nedelji morate striktno voditi računa o ispravnosti namirnica. Kontrolišite na vreme, da ne biste posle imali tegoba. Potrebno vam je neuporedivo više tečnosti nego što trenutno unosite (ne alkohola !)

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter