Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 13.08.2018 - 19.08.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, tokom ove nedelje potrebno je više kompromisa i usklađivanja sa partnerom. Takođe, pošto postoji mogućnost nerazumevanja i pogrešno protumačenih reči i postupaka, potrudite se da budete otvoreniji u komunikaciji i da jasno definišete svaku situaciju. Ukoliko dođe do neke tvrdoglavosti kod partnera, nemojte potencirati na svađi, iskulirajte i sačekajte malo da stvari dođu na svoje i usijane glave se ohlade. Oni koji su slobodni svakako jako privlače pažnju suprotnog pola u ovom periodu. No, vi trenutno ostavljate utisak nedodirljivosti ili se jednostavno – samo ponašate prijateljski prema onima koji bi da ostvare neke jače pomake u kontaktu sa vama.

Posao

Nešto vam je obećano – da li unapređenje, da li promena radnog mesta ili pak povećanje finansijske nadoknade za rad. Na ovo obećanje možete da se oslonite, ali ne u ovom periodu. Ono mora biti prolongirano, ili za sam kraj avgusta ili početak septembra meseca. Čekajte i dočekaćete. Situacija u kolegijalnom okruženju se sada malo smiruje, moguće zbog veće količine posla, pa ni vi ni kolege ne stižete da se bavite međuljudskim odnosima, jer morate požuriti da završite sve na vreme.

Novac

Neko ko je davnih dana pozajmio novac od vas, sada se aktivira i spreman je da ga vrati. To je skroz u redu – ali ako neko želi da tek pozajmi pare od vas – ne pristajte na to.

Zdravlje

Onako. Niti ste dobro niti niste. U suštini – jednog dana funkcionišete sasvim ok, već drugog nešto klonete, osećate se neraspoloženo i iscrpljeno.

Hrana

Ono što bi vam najviše prijalo tokom ove sedmice jesu sve vrste supica od povrća i sa malo mesa, kao i variva i salate. Ne bi valjalo da preskačete obroke, a još gore – da kasnije « nadoknađujete » preobilnom ishranom ili grickalicama.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter