Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Izađe Sunce iz vašeg znaka, izađe ta zaštita koju ste do sada imali. Zauzete Ribe u ovoj će nedelji morati ozbiljno da razmisle na koji način se postavljaju prema partneru, ali i o načinu na koji se on postavlja prema njima. Komunikacija vam je oboma sada slaba strana, pa bolje da ne pričate mnogo, pogotovo ako ćete potezati neka bolna pitanja od ranije. Bolje idite zajedno u provod, družite se malo sa drugim ljudima, ili se usmerite na dejstva u spavaćoj sobi i čekajte da ovaj period prođe….Što se tiče onih koji su slobodni, i dalje vi nemate neki spektakularan izbor. Ili bivši partner ili neko mlađi preko poslovnog segmenta, koji vam baš i nije po volji. U prevodu – sada vam izgleda samo prošlost ostaje…..

Posao

Dok ljubav « štuca », poslovni segment ipak pokazuje bolji potencijal. Doduše, nemojte da se iznenadite ukoliko i ovde bude problema tokom ove sedmice. Može vas iscrpljivati i nervirati komunikacija sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, pogotovo što će se neke stvari i situacije ponavljati. Vi taman pomislite da ste rešili nešto, a ono sutra – opet sve ispočetka. Pripremite živce I pokušajte da se usmerite na ono što vam je važno I što morate završiti. Ne dozvolite da vam drugi odvlače pažnju.

Novac

Zaostala potraživanja sada možete naplatiti, ali mi nešto nećete biti baš zadovoljni time kako ćete finansijski proći ove sedmice….

Zdravlje

Ove vam je sedmice potrebno nešto više odmora, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije. Kod pojedinih – mogućnost mokraćnih infekcija.

Hrana

Teško vam je – pa grickate nešto da se utešite. Dobro vam je – pa sa zadovoljstvom smažete čokoladu i tri kolača pride. U prevodu – ove nedelje ništa ne može da vas spasi od gomilanja kilograma, osim vaša volja i karakter. Pa, pokušajte….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter