Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Pošto uopšte nisam sigurna da ćete uspeti da izbegnete pojačan apetit, kakve vam god savete davala, onda mogu da vam kažem samo ovo – u ovoj sedmici se opustite, dajte sebi na volju I uživajte. A od sledeće – idemo na dijetu.

Ljubav

Početkom nedelje neko kratko razmimoilaženje sa emotivnim partnerom može vas prilično smoriti I oneraspoložiti. No, ne doživljavajte ovo kao smak sveta – dani koji su pred vama popraviće situaciju sa voljenom osobom, I doneti I vama I njoj osmeh na lice. Ovo je nedelja u kojoj možete uživati, u kojoj se možete opustiti, u kojoj možete dozvoliti da vaša emocija, nežnost I romantika, prosto procvetaju. Što se tiče slobodnih Riba, evo ove nedelje tačne konjukcije Venere I Jupitera o kojoj smo već pričali. Vreme vam je da se volite, još samo da se konačno razotkrije ko će biti “taj” ili “ta”. Miriše na neko inostranstvo ili na nekoga ko dolazi sa puta... ali videćemo…bitno je da vi budete srećne i zadovoljne.

Posao

Sve što je vezano za inostranstvo, strance, državne I javne ustanove, druge gradove – doneće Ribama u poslovnom segmentu izuzetno dobre rezultate, pa I lepu finansijsku korist. Nećete imati razloga da se žalite. Generalno gledano – ove sedmice je sreća na vašoj strani, pa je iskoristite da pokrenete one priče I situacije koje su do sada bile u nekoj formi zastoja. Sa šefovima ćete imati manjih problema, ali vi ste na to već navikli, pa se nećete posebno potresati oko toga. U poslovnim partnerstvima – manji nesporazumi početkom nedelje.

Novac

Moguće je da ove nedelje dobijete neku isplatu koja vam je dugo obećavana, ali I da vam neočekivano stignu neki novci.

Zdravlje

Starije Ribe će morati češće da kontrolišu nivo holesterola, šećera, ali I krvni pritisak. Mlađi – pokušajte da budete malo umereniji…

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter