Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neke će se misli i osećanja uskladiti u vama. Neke će se prave reči pronaći. Iako planete koje pokazuju i partnera i vas trenutno idu unazad i zastaju – i sve to govori da ni jedno ni drugo niste u bajnom stanju i raspoloženju – ipak u ovoj nedelji postoji ta nit koja vas spaja i vraća jedno drugom, koja čini da se lepše i lakše sporazumevate, da više dajete sebe, emociju i strast. Slobodne Ribe – sem te prošlosti koja će i na dalje biti stavka broj jedan u vašem emotivnom životu, od ove nedelje se otvaraju i prilike za nove ljubavi. Najpre će one ići kroz poslovni segment, ali mogu biti i preko društvenih mreža, izlazaka.

Posao

I eto Venere u dobrim aspektima u vašem polju karijere – da vas nagradi za zasluge iz prethodnog perioda, da vam otvori neke prilike i šanse, ali i da vam jednim delom da uvid u ono što vas čeka od kraja ove godine. Ne mogu da kažem da će vam ova nedelja biti lagana, ali će biti LAKŠA. Taj mentalni napor koji morate da ulažete u poslovni segment postoji i dalje, ali će ipak u danima koji su ispred vas sve da se odvija brže i delotvornije. Niste još uvek zadovoljni stanjem u segmentu finansija. Ali ćete biti.

Novac

Zdravlje

Nesanica, problemi sa spavanjem. Takođe – osetljivost zglobova i disajnih puteva.

Hrana

Manje mesa, ali zato više ribe – bilo da je ona rečna ili morska – to će itekako i vašem stomaku, ali i vašem organizmu i zdravlju prijati. Takođe, ne posežite za slatkišima svaki čas, više se okrenite voću – naročito citrusima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter