savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Sa jako naglašenim poljem zdravlja I životnih navika, Ribe će morati da promene nešto u svom dosadašnjem odnosu prema hrani. I vama je jasno da neke stvari moraju da se menjaju.

Ljubav

Preko polja posla, ali I preko polja okoline, komšiluka, kratkih putovanja – usamljenim Ribama dolaze nove emotivne prilike. Neke od ovih osoba koje vas “spopadaju” su prilično uporne u tome da vas osvoje. Naravno, od vas zavisi da li će uspeti u tome I koliko ste vi lično zainteresovani. Iako meni izgleda da vi još uvek niste spremni za nešto trajnijeg karaktera I da više uživate u flertovanju, dešavanjima sa suprotnim polom, možda I nisam u pravu. Možda će neka od ovih osoba zaista I uspeti da osvoji vaše srce u potpunosti. No, to ćemo tek videti, zar ne? U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama dosta toga je krenulo na bolje. Loš period je sada već iza vas I ostaje vam samo da sa voljenom osobom popravite odnos I u njega unesete više ljubavi, razumevanja I dobrog raspoloženja. Bilo bi dobro I da, ukoliko ste u mogućnosti, odete na zajedničko letovanje I rasteretite se u potpunosti.

Posao

U vašem polju poslovne svakodnevice, odgovornosti I obaveza nalaze se rastući, mlad Mesec, Merkur, Mars I Sunce. Jasno vam je da će aktivnosti vezane za ovaj segment biti više nego velike, da će se mnogo toga očekivati od vas I da ćete morati da date svoj maksimum da ova očekivanja I ispunite. No, dobro je da vam okolnosti u ovom periodu idu na ruku I da ćete uglavnom uspeti da rešite svaki problem ili nedoumicu koja se postavi ispred vas. Neke prilike I ponude će ponovo postati aktivne I doći do vas, iako ste smatrali da su vam ta vrata zatvorena. Odnos sa kolegama će biti promenljiv, I biće vam I na dalje potrebno dosta strpljenja da u ovom segmentu sve funkcioniše.

Novac

Nešto više novca vam ove nedelje odlazi na troškove koji su vezani za kuću ili članove porodice. Ipak, prilivi su prilično redovni, a stoji vam mogućnost I neke dodatne zarade u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Vrlo aktuelno polje zdravlja govori o tome da Ribe moraju više pažnje da usmere na ovaj segment. potrebne su vam promene u načinu funkcionisanja. Mlađi neka krenu na neku rekreaciju, dok bi starije Ribe trebale da obrate više pažnje na pritisak I krvne sudove.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni