Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prijatelji su ono najvrednije što imate, a od ove sedmice mogu postati i vrlo bitan faktor kada je ljubavni život u pitanju. Prijatelj vas može upoznati sa osobom koja bi mogla postati jako značajna za vaš život na dalje, isto tako – preko izlazaka sa društvom otvaraju vam se nove ljubavne mogućnosti. U suštini – prijatelja ili prijateljicu pod ruku – i krenite u ljubavna osvajanja. Da, kada kažemo „prijatelji“ – da znate da to može biti i preko društvenih mreža....Zauzete Ribe – vi ili uključite srce ili uključite mozak. Kao da ne možete istovremeno funkcionisati na obe strane. Kada uključite mozak – previše preispitujete i nervirate se. Kada uključite srce – sve je divno, krasno i romantično. Teško vama s vama....

Posao

Mlad Mesec u polju poslovnih partnerstava ukazuje vam da ulazite u značajniju fazu u svom poslovnom životu. No, ta faza će u početku biti prilično naporna po vas – pa od ove sedmice očekujte sve, samo ne lakoću u svakodnevnom funkcionisanju. Ono što je za vas trenutno vrlo bitno – iako neke situacije mogu na prvi pogled delovati kao maksimalno komplikovane, zahtevne i nerešive – to je nešto što ćete ipak odraditi. Samo je potrebno da se organizujete bolje i ne paničite.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Manje probavne smetnje.

Hrana

Znate i sami da, kada vam je nervoza pojačana – idete iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. To se može odraziti u ovoj nedelji na stanje vaše probave, pa pokušajte da izbegnete preterivanja, i ona u plus i ona u minus.....Sa povrćem jedino ne možete pogrešiti nikada....

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.