Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom će kasniti, zastajati, biće nerazumevanja i pogrešno protumačenih reči i postupaka. Neće sve ovo biti samo krivica voljene osobe – preispitajte malo i sopstvene postupke i način ponašanja, pa ćete shvatiti da postoji greška i kod vas. No, gde postoji volja, tu postoji i način – pokušajte da ne budete tvrdoglavi i impulsivni i da se više potrudite da se objasnite i razumete. Ne mučite sebe sumnjama i strahovima, a voljenu osobu nemojte „kažnjavati“ ćutanjem. Slobodne Ribe – strasti vas mogu uvući u priču koja na prvi pogled deluje zamamno i zanosno. Na drugi….pa, videćemo.

Posao

Nemojte forsirati sebe niti očekivati da nešto možete završiti očas posla. Postoji tendencija da sve ono što na prvi pogled bude delovalo kao izuzetno lako – na kraju vam izvuče veliku količinu nervoze i snage. Nudi vam se šansa da rešite nešto što je bilo u zastoju ili da ponovo pokrenete dogovore, projekte sa starim saradnicima. Ovo bi moglo da bude povoljno po vas i da vam donese finansijsku korist. Pokušajte da se organizujete i da svoje vreme rasporedite na najbolji način da ne bi dolazilo do zastoja.

Novac

Zdravlje

Povedite više računa o ishrani. Problemi sa grlom i sinusima.

Hrana

Riba je uvek dobrodošla na vašem meniju, a možete konzumirati i piletinu i ćuretinu. Slatkiši su vam i dalje slaba tačka, pa pokušajte da ih zamenite voćnim salatama, crnom čokoladom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter