Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Problema između vas i partnera nema. No, nema ni one prave, iskrene i otvorene komunikacije. Vama se ne dopada nešto kod voljene osobe, njoj se ne dopada nešto kod vas. A oboje ćutite o tome. I onda delujete čudno jedno drugom. U suštini, toliko je lako prevazići ove momente, samo kada bi neko od vas dvoje konačno odlučio da progovori otvoreno. Onda biste shvatili da je istina ono što sam vam napisala na početku – problema između vas dvoje nema. Slobodne Ribe – postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvek niste sigurni da li je to samo prijateljski kontakt ili može biti i nešto više od toga....

Posao

Uhvatiće vas papirološke teme i dileme. Moraćete da se zatrpate dokumentacijom i da bunarite po njoj. Dogovori će funkcionisati iz drugog pokušaja, iz prvog nikako – nešto će zasmetati – nećete se razumeti, pogrešno ćete nešto protumačiti, mimoići ćete se. Drugi pokušaj će biti više nego uspešan. Nemojte tako i sa onom gorepomenutom papirologijom – fokusirajte se, skoncentrišite se da vam neki bitan a sitan detalj ne promakne. I pored ovoga, ovo će biti uspešna radna nedelja.

Novac

Nije sjajno, ali uglavnom kvalitetno raspolažete novcem koji imate.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom.

Hrana

Već smo uveliko u periodu slava i slavlja, pa ni ova nedelja neće biti drugačija. Naravno da treba uživati i opustiti se kada je hrana u pitanju, ali vi lično morate voditi više računa najpre o probavi koja je u poslednje vreme ne baš sjajna. I naravno – morate izbegavati alkohol.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.