savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Apetiti vam variraju u zavisnosti od raspoloženja. Ipak, trebali biste da se potrudite da ne preskačete obroke, kao i da ne preterujete sa nekim tipovima namirnica – naročito testom i slatkišima.

Ljubav

Slobodnim Ribama se pruža jedna velika mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Ipak, da bi vam bilo jasno – ovo će najpre krenuti kroz strast i kroz vrlo intenzivna i brza dešavanja. Očas posla se možete naći u nečemu što niste planirali... Sad, u kom pravcu bi se ovaj nov emotivni odnos odvijao, prilično je velika nepoznanica. Niste u svojoj najboljoj fazi, a izgleda da je i druga strana dosta komplikovana kao ličnost. No, možda se vremenom uskladite....Ribe u emotivnim i bračnim relacijama moraće da više funkcionišu po principu kompromisa i usklađivanja sa partnerom, naročito u prvom delu nedelje. No, čini mi se da će ovo biti lako prevazići, pošto je evidentno i kod vas i kod voljene osobe da ste spremni da se prilagodite jedno drugom. Ovo mogu biti lepi emotivni dani, i nemojte dozvoliti da ih neke sitnice pokvare.

Posao

I dalje vam stoje nesporazumi i problemi u komunikaciji sa drugima. Verujte, najviše od vas zavisi da li ćete ovo uspeti da prevaziđete. Ako ste vi mirni i rešeni da dođete do zajedničkog rešenja, tako će se i dogoditi. Sve ovo su neke prolazne sitnice koje vi možete rešiti lako, bitno vam je da sada budete što više usmereni na svoj interes i na ciljeve koje ste zacrtali. Jako ste blizu nekih ostvarenja, neke naznake i informacije su već počele da stižu do vas, i zato nemojte dozvoliti da vam neko pokvari planove. U drugom delu sedmice nekima od vas sledi nova, vrlo privlačna poslovna ponuda. Ne propuštajte je.

Novac

Nemojte u ovom periodu ulagati, baviti se bilo kakvim investicijama, pa čak i ako je u pitanju privatni posao. Za sada samo pratite situaciju i ne trošite novac. Biće vremena i za to.

Zdravlje

Najveći vam je problem psihički pritisak i stres sa kojim se povremeno jako teško borite. Možda bi valjalo razmisliti o nekom slobodnom danu ili čak odlasku na godišnji odmor.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni