Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U jednom momentu bićete u grču i strahu, u drugom opušteni i svesni da je sve u redu između partnera i vas. Što ste vi svesniji da su strahovi baš samo to – strahovi i da vam kvare sreću i talasaju vaše ljubavno more bespotrebno – biće vam lakše. Partner je tu i spreman da te strahove umiri. Ali mu dajte šansu, jer on to ume da uradi na svoj način, ne na vaš. Vaš vladar Jupiter ulazi u vaš znak tokom ove sedmice – vreme je da po pitanjima ljubavi odrastete i imate više razumevanja i za sebe i za drugu stranu. Slobodne Ribe – jedan neočekivani susret doneće vam pozitivnu energiju i dati vam vetar u leđa.

Posao

Nedelju ćete otpočeti u bum-tras fazonu. Sve što može da vas iznervira i izbaci iz takta – verovatno će se desiti baš u ponedeljak i utorak. Sve što može da se preokrene i zakomplikuje – dogodiće se baš tada. No, ne biste vi bili vi kad biste sve to pustili niz vodu i kada ne biste pokušali sve ono što je do vas da sredite i regulišete. I naravno da ćete uspeti u tome. Neće se u prvoj polovini nedelje dešavati samo neprijatna iznenađenja, biće i onih prijatnih – informacija koje vam idu na ruku i koje vam prijaju.

Novac

Korektno, mada će nešto više troškova otići za kuću i ukućane.

Zdravlje

Budite obazrivi. Mogućnost povreda i problema u saobraćaju.

Hrana

Naglašena nervoza….a gde je nervoza, tu su i problemi po pitanju ishrane. Vi ćete jednog dana jesti sve što vam padne pod ruku, jer će napadi gladi biti ogromni. Već u sledećem – nećete imati ni zeru apetita. Sve vam zavisi u ovom periodu od raspoloženja….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.