Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 10.12.2018 - 16.12.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve do polovine sedmice nikako sami sebi nećete uspevati da objasnite ni zašto u vašim emotivnim odnosima trenutno nema mira ni zašto su partnerova ponašanja toliko čudna i van svakih koloseka. Tek nakon toga ulazite u fazu smirivanja, jasnijeg sagledavanja i uvida, a samim tim – i boljeg funkcionisanja sa voljenom osobom. Slobodne Ribe već početkom sedmice mogu imati ne jednu, nego više otvorenih ponuda i flertovanja od strane suprotnog pola. Ima tu onih sa kojima imate razliku u godinama, ima onih koji ne žive blizu vas, ima i prošlosti i noviteta – ma ima svega i svačega ali nije trenutak da se ozbiljnije bavite time i razmišljate. Prepustite se malo i uživajte u pažnji – baš to vam je potrebno sada….

Posao

Ja se nadam da ste do sada shvatili da ste u vrlo burnom, energetski jakom periodu, ali istovremeno – i u periodu u kojem morate i trebate da se dokažete i da pokažete koliko ste kvalitetni i koliko se na vas može osloniti. U prevodu – i pored problema, vi napredujete, vi idete sigurnim korakom ka nekoj ozbiljnijoj i stabilnijoj poslovnoj budućnosti. Imate podršku, imate ljude koji su uz vas i koji vam pomažu – na taj način ćete se lakše izboriti sa bilo kojom preprekom koja se postavi ispred vas.

Novac

Neke povoljnije promene na finansijskom planu nastupaju od drugog dela sedmice. Moguće je i da ćete dobiti novac koji ste davno pozajmili prijatelju.

Zdravlje

Malo ste energetski iscrpljeni i jedino što je potrebno jeste da gledate da što više ugodite sebi i da se odmarate.

Hrana

Vi vrlo dobro znate da to kako se osećate upravlja i vašim načinom ishrane. Nervoza koja je prisutna dosta u prvom delu nedelje verovatno će vas navesti da svaki drugi obrok preskočite ili ga zamenite po kojom grickalicom. Bolje uzmite voće, popijte neki vitaminski napitak.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter