Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaša osećanja su nestabilna, promenljiva – često sami sebe mučite pitanjima, nedoumicama – iako nemate nikakav pravi i realan razlog za to. Preispitujete non stop ponašanje voljene osobe i tražite razloge da sumnjate u sve....U ovoj sedmici nedoumice kao da rastu i voljena osoba više ne zna kako da se postavi prema vama da biste se smirili i stabilizovali. Samo polako, u drugom delu nedelje će neki partnerovi postupci konačno da vam donesu smirenje. Ukoliko ste sami – interesantna osoba se pojavljuje i vi morate priznati da se pored nje smejete i da ste u potpunosti opušteni. Da li je ovo kandidat za nešto više od drugarstva – to ćemo tek videti....

Posao

Obratite početkom sedmice više pažnje na kontakt i odnos sa nadređenim osobama. Čini mi se da ćete u nekom momentu preterati – odreagovati kako ne biste trebali ili reći nešto za šta znate da nije korektno sa vaše strane....U svakom slučaju, može doći do disbalansa za koji će vam biti potrebno par dana da ga sredite. Nemojte sami sebi kvariti ono što već imate, a što je dosta stabilno. Neko želi da pokrene posao sa vama i svoj predlog će vam izneti tokom ove sedmice....

Novac

Veći trošak koji niste očekivali stiže u prvom delu nedelje.

Zdravlje

Osetljivi disajni putevi.

Hrana

Riba je uvek dobrodošla na vašem meniju, a pored nje – tokom ove sedmice možete konzumirati i piletinu i ćuretinu. Slatkiši su i dalje vaša slaba tačka, pa pokušajte da ih zamenite voćnim salatama ili šejkovima sa dodatkom orašastog voća.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.