Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kod slobodnih Riba opet poslovni segment najviše na tapetu kada su nove emotivne prilike u pitanju. No, iako vam se Venera smestila u polje posla, u nekim je rogobatnim aspektima, pa će vam doneti ili ljubav sa zauzetom osobom, ili nešto prolazno, neobavezno. Ako niste avanturistički tip, teško je da ćete se vi “pronaći” u ovoj nedelji sa nekim. Doduše, postoji jedna osoba sa kojom biste mogli da zamislite sebe, ali ovo je ili neki bivši partner, ili neko koga poznajete već duže vreme. Moguće je da postoji i razlika u godinama….Što se tiče onih koji su u vezi ili braku – ove nedelje imate šansu da se malo stabilizujete. Doduše, ljubomora će biti prisutna i dalje u vašem odnosu, pa je kontrolišite nekako…

Posao

Venera u vašem polju poslovne svakodnevice bi, jel da, trebala da vam donese dobre kolegijalne odnose I neku lakoću na poslu….ali od toga nema ništa, ja da vam kažem. Opozicija Marsa I Venere pre će doneti da vas bodu u mozak osobe koje ne vide dalje od sopstvenog nosa I koje su non stop u fazonu “ja pa ja”. Imaćete povremeno želju da nekoj od njih odgrizete glavu, pa bi bilo poželjno da se od takvih želja ipak uzdržite. Vi budite fini I korektni, a kakvi će biti drugi – na to ne možete da utičete…

Novac

Ako ste vi zaboravili na dugove, oni nisu zaboravili na vas. Lepo će vas ove sedmice podsetiti da je vreme da ispraznite novčanik….

Zdravlje

Realno gledano – jako je mala verovatnoća da vam fizički nešto iole ozbiljnije fali. Sve se sada vrti samo oko psihe….

Hrana

Sve što je vezano za vašu ishranu, sada se samo I isključivo vezuje za to koliko ste stabilni psihički. A niste. Baš iz tog razloga, non stop postoji variranje I trenutno je zaista potrebno da makar probate da se unormalite po ovom pitanju….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter