Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dogovor kuću gradi važi za zauzete Ribe u ovom periodu. I sve bi to bilo bajno i krasno da nije nekih prošlih dešavanja koja su ostavila svoj trag, najpre kod vas. Iz tog razloga, umesto da se opustite i funkcionišete normalno vi možete biti stegnuti, opterećeni, tražiti problem čak i tamo gde ga nema. Takođe, možete biti nezadovoljni čak i kada se partner ponaša potpuno u skladu sa vašim željama. Probajte da ostavite ono što je bilo iza sebe. Uživajte u onome što jeste. Sada. Slobodne Ribe – e za vas kreće znatno zanimljiviji period po pitanjima ljubavi. Od ove nedelje očekujte više flertova i šansi.

Posao

Kao da do sada niste bili pod punom parom kada su poslovna dešavanja u pitanju – sve se dodatno zahuktava, pokreće, obaveze dolaze jedna za drugom a od vas se očekuje da sve nekako postignete ako je moguće u što skorijem roku. Takođe, morate rešiti gomilu pitanja, papirologije i situacija iz prethodnog perioda – ispraviti greške ukoliko ih ima, proveriti i sebe i druge. U svakom slučaju, pred vama je jedna dosta zahtevna i naporna radna sedmica, ali ona koja donosi dobre rezultate na kraju.

Novac

Promenljiva finansijska situacija.

Zdravlje

Bolovi u kostima, kičmi, zglobovima. Više obratite pažnju na saobraćaj.

Hrana

Vaši apetiti, baš kao i vaša raspoloženja, jako su promenljivi i varijabilni tokom dužeg vremenskog perioda. Pokušajte da svom organizmu pomognete, dajući mu ono što mu je potrebno za normalno funcionisanje – umerenost u mlečnim proizvodima, više salata, ribe, piletine, dosta voća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.