Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nešto nestabilniji odnosi opet su naglašeni onima koji su u braku ili koji žive zajedno. Tu će situacija „ljuljati“ – smenjivaće se talasi mira sa talasima negativnosti. Potrebno je da sednete i popričate sa partnerom i pokušate da razjasnite sve, da stabilizujete odnos. To je sada moguće, samo ukoliko postoji volja. Ostale Ribe – situacija je dobra, komunikacija teče normalnim tokom a ima šansi i da napravite neki baš lep iskorak iz ustaljene svakodnevice. Slobodne Ribe – dobar i povoljan period za ljubav još uvek je vrlo aktivan kod vas. Neka vas ne drži mesto – emotivne prilike se mogu pojaviti neočekivano.

Posao

Posla vam sigurno neće faliti. Šta više – verovatno je da će u nekim momentima biti toliko obaveza i „ataka“ na vas od strane kolega, saradnika, klijenata – da nećete znati na koju ćete stranu pre. E sad, jasno vam je da će sve ovo uticati na vas – mnogo energije ulažete u posao i moguće je da u nekim momentima vaša nervoza bude pojačana. Neke od vas očekuju vrlo povoljne informacije i vesti. Ušli ste u period promena koji je izuzetno pozitivan. Iskoristite ga do maksimuma. Finansije – solidno.

Novac

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati naglašenije tegobe sa pritiskom. Ostali – dobro.

Hrana

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte želudac.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter