Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Iako će vam izuzetno prijati riba, mlečni proizvodi, kuvana hrana – ono što vi i inače volite, od ove sedmice ćete osetiti i jaču potrebu baš za mesom, spremljenim na sve moguće načine. Takođe, neki od vas će osetiti potrebu da probaju jela ili kuhinje koje su do sada izbegavali.

Ljubav

U ovoj ćete sedmici shvatiti da kada se primedbe kažu na neki lepši, mekši, topliji način – daju itekako veći učinak od situacija kada grmite, sevate i pokušavate da silom ubedite partnera da ste vi u pravu, a on ne. Na vaše fine i suptilne manire, voljena osoba će odgovoriti apsolutno istom merom i zato nije ni čudo što će se kvalitet vaših odnosa u ovom periodu jako popraviti. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, aspekt Venere i retrogradnog Merkura koji vlada vašim partnerstvima, dovešće do aktiviranja svega onoga što je vezano za ljubavnu prošlost. Bivši ljubavnici će krenuti da iskaču sa svih strana, a vaše je samo da odlučite šta ćete sa njima i da li vredi uopšte pokretati bilo šta od toga...

Posao

U vaše polje inostranstva, obrazovanja, državnih i javnih ustanova, planova, proširenja poslovanja, ušao je vladar tog znaka – planeta Mars. U ovim segmentima imaćete veliku podršku u dužem vremenskom periodu, pa je itekako dobro da se usmerite baš na ove strane. Generalno gledano – vaše polje karijere sada obećava da ćete dobiti nešto što vam je obećano, pa prolongirano. To može biti unapređenje, može biti produžetak poslovnog ugovora, ali može biti i komunikacija sa važnim poslovnim partnerima.

Novac

I finansijski segment će biti mesto vašeg zadovoljstva i uspeha. U ovoj nedelji nećete moći da se požalite na prilive.

Zdravlje

Ne mogu da kažem da ćete se zdravstveno osećati loše, jer imate dovoljno energije za sve. Ipak, nešto više pažnje obratite na imunitet.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter