Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 15.08.2022 - 21.08.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Slobodnim Škorpijama moguća su zanimljiva ljubavna dešavanja najpre kroz segment posla, ali i preko društvenih mreža i okoline. Iako postoji veliki prostor za nove ljubavi, još uvek je prošlost vrlo aktuelna – pa neće biti iznenađenje ukoliko se i ovde nešto pokrene. Zauzete Škorpije prave veliko čišćenje u svojim emotivnim i bračnim relacijama. Kod nekih od vas – ovaj period će pokrenuti preseljenje, zajednički život, veridbe, brakove. Kod drugih – pokušavate da sredite odnos sa partnerom i da postavite vezu na drugačije osnove. Kod trećih – vi ste već završili svoju priču, samo još niste obavestili jedno drugo.

Posao

Izuzetno zahtevan poslovni period se i na dalje otvara pred vama, ali ako ništa drugo – u ovoj ćete nedelji dobiti makar nešto od onoga za šta ste se dugo borili. Pa tako Škorpije sada mogu preći na jaču poziciju, promeniti radno mesto, napredovati, mogu dobiti neki tip priznanja (možda i finansijski) za svoj rad, a isto – mogu napraviti izuzetan poslovni dogovor i saradnju koja obećava trajnost i novčanu isplativost. Vrlo je aktuelno sve što se vezuje za inostranstvo. I pored težine, sve kreće na bolje.

Novac

Zdravlje

Uglavnom dobro kod mlađih. Stariji – stomačne tegobe, osetljivost zglobova i kičme.

Hrana

Dobar period za promenu navika u ishrani. Izbegavajte hranu bogatu šećerom I konzervansima, testenine, grickalice. Odgovaraju vam lako svarljive namirnice (najpre biljnog porekla).

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter