Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovom periodu, žene su vrlo aktivne društveno, jer žele da zamene svoj osecaj depresivnosti životom na visokoj nozi. Pošto vi težite ljubavi od najranijeg detinjstva, ali one logicne, pa ne verujete da postoje ozbiljni muškarci danas, znajte da ste vecim delom u pravu, ali ima ih i normalnih. Muškarci treba da se dobro raspituju o devojci koju su upravo upoznali, ili ce upoznati u ovom periodu. Jer vi razmišljate o zajednici, a doticne dame iz vašeg okružnenja nisu baš od poverenja.

Posao

Još uvek je period velikih iskušenja kada je posao u pitanju. Moguce je da cete se dvoumiti šta vam je ciniti. Postavljacete sebi pitanje da lid a odaberete neki novi vid rada ili da na stari nacin funkcionišete. Imacete srece sa vec postojecim saradnicima, pa ce vas to dopingovati dodatnom energijom na kraju radne nedelje.

Novac

Kada je novac u pitanju nemate ovde nekih velikih novosti. Možda cak i ocekivani priliv izostane ili bude znatno manji od ocekivanog.

Zdravlje

Problemi sa kicmom. Pazite na povrede ruku i nogu.,

Hrana

Pripazite na kolicinu masti i ulja kada je hrana u pitanju. Nece vam sada smetati zacinjena jela, ali pokušajte da budete odmereni.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.