Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Period je dušu dao za avanturu, za malo ljubavnih ludila, za gomilu vrlo zanimljivih situacija sa suprotnim polom. Razum vam govori jedno ali srce i hemija su smućkali tako moćan koktel kojem vi prosto ne uspevate da odolite. Vidite ovako – sa jedne strane Venera pravi trigonski aspekt sa Marsom pa je tako lako prepustiti se čarima ljubavi, prave, zabranjene, tajne, avanturističke – ma bilo koje ! S druge – Saturn pravi kvadrat sa Marsom, pa će neke od vas taj unutrašnji glas kočiti, govoriti « nemoj, razmisli, sačekaj, ne juri kao muva bez glave ! » E sad, šta će od ova dva prevagnuti i pobediti, to već zavisi od mnogo faktora. U svakom slučaju, I zauzeti I slobodni će imati apsolutno iste dileme….

Posao

Vi biste mnogo i brzo i sve i odmah, ali okolnosti vas koče, ne dozvoljavaju da se razmašete onoliko koliko hoćete. Teraju vas da usporite, teraju vas da studioznije pristupite onome što radite, teraju vas da oprezno i polako hodite poslovnim putevima i stramputicama ove sedmice. Da li će vam se to dopasti ? Pa naravno da neće. Ali razmislite ovako – možda je baš potrebno da se sada funkcioniše na ovaj način….Baš zato da se ne biste zaleteli, već da sačekate prave prilike i pravo vreme za pokret.

Novac

Ne postoji teorijska šansa da u ovoj nedelji ne zaradite dobro. Sad, šta ćete sa tim novcem uraditi – to je već neki deseti padež.

Zdravlje

Osetljivi sinusi, glavobolje koje mogu biti potaknute problemima sa kičmom. Cuvajte glavu i noge, gledajte da se ne povredite. Prehlade.

Hrana

Sto vi više shvatate da je potrebno da se striktno držite principa zdrave ishrane, to više gledate da uhvatite krivinu i « zgrešite « . A tako je lako zgrešiti u ovoj sedmici…..mame vas slani, a posebno slatki zalogaji, prosto vas zovu da ih smažete očas posla….

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter