Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 16.07.2018 - 22.07.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kvadrat retrogradnog Marsa i Urana, „drma“ vaše emotivne i bračne relacije. Sad, kad bismo pogledali realno – ipak nekako ispada da ste sami krivi za ono što se dešava. Partner se trudi koliko je to u njegovoj moći, daje prisustvo, ljubav, pažnju – ali ništa od toga vama sada nije dovoljno. Opterećujete se ko zna čime iz ko zna kog razloga, tražite bilo kakvu sitnicu koja ne valja, da biste mogli da dodatno „pumpate“ svoje neraspoloženje. Najbolji savet – borite se sami sa sobom, ali rat ne prenosite u odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, startuju vas sa svih strana. Ima tu i prošlosti, i novih osoba, ma jedan šareniš koji se vrti oko vas. A vi – hladni kao boza, distancirani, okrenuti samo sebi.

Posao

Usmerili ste se ili na privatni posao (bilo da ga već imate ili tek želite da ga pokrenete) ili na ono što vama odgovara. Niste u fazonu prilagođavanja, kompromisa, dogovora – ono što hoćete, to i radite, a u odnosima sa drugima pokazujete jednu jaku autoritativnu crtu, namećete svoju volju. Naravno, jasno vam je da će to kod nekih osoba proći, ali kod nekih baš i ne. Bilo bi baš fino da ne uđete u neke veće konflikte sa važnim poslovnim partnerima ili nadređenima.

Novac

I dalje su jako naglašeni troškovi koji se vezuju za kuću ili ukućane. Trenutno ne možete da se požalite na prilive, jer oni su redovni i iz više izvora.

Zdravlje

Nemate potreban psihički balans – jako je naglašena nervoza i mentalni pritisak. Izbacujte negativnu energiju kroz fizičku aktivnost. Kod starijih – variranje pritiska.

Hrana

I pored Jupitera u vašem znaku, koji je nekima od vas doneo i višak kilograma, apetit vam je trenutno na vrlo niskom nivou. Ne biste smeli da gladujete ili da preskačete obroke, potrebna vam je lagana, ali vrlo redovna ishrana (na svakih par sati zaposlite svoj želudac).

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter