Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Odlična nedelja da se poboljša komunikacija sa emotivnim partnerom. I jedno i drugo želite to i svako od vas će, na svoj način da se potrudi da stvari dođu na svoje mesto. Ovo ne znači da će sada sve krenuti savršeno i bez ikakvih prepreka, ne – već pre označava da ćete jedno kod drugog prepoznati želju, volju i nameru da se situacija izbalansira. To je odličan početni korak, zar ne? Slobodne Škorpije – vi ste živnuli i to je sada očigledno svima oko vas. Na licu vam je tajanstven osmeh i ne želite da otkrivate zbog čega i zbog koga. Evidentno je da vam se po mislima mota jedna osoba i da se zbog komunikacije sa njom osećate dobro. Neka sve nastavi ovako kako je započelo.....

Posao

Papirološka pitanja su počela da se odmotavaju i rešavaju a do vas u ovoj nedelji dolaze i lepe vesti koje se mogu vezivati za novac, za inostranstvo, za državne i javne ustanove.Imate osećaj da su se stvari pokrenule, samo se bojite da se ne dogodi kao i do sada – da sve u nekom momentu, nepredviđeno – stane. Za sada nemate razloga za brigu, pogotovo što vam podršku daju osobe koje su od velike moći i uticaja. Nedelja koja je poslovno dosta jaka i koja može promeniti mnogo toga.

Novac

Okolnosti u sektoru finansija vam sve više idu na ruku.

Zdravlje

Sklonost sitnijim povredama.

Hrana

Vi polako pronalazite svoj unutrašnji balans. Kao da sve dolazi na svoje mesto i počinjete da se osećate dobro. Samim tim i sve ono što se vezuje za ishranu se popravlja, sređuje. Sada lako možete prepoznati koji vam tip ishrane i koje namirnice najviše odgovaraju i čine dobro.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.