Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Razumete se pa se ne razumete. Volite se čas najviše na svetu, čas ne možete očima da se gledate. Priča čas teče lako sa puno smeha i nežnosti, čas se upletete u raspravu pa ne možete da se raspetljate danima. U čemu je problem? I partnera i vas vode isti motivi, naravno emotivni (u prevodu – volite se, zaista) – ali je sada suština u tome da ste čas vi nesigurni, čas druga strana. Nema posebnog leka za ovo osim da prevaziđete. I naravno – da se trudite da ne raskidate svaka tri sata. Slobodni – hoćete nekog. I ta osoba hoće vas. Samo ne možete da se dogovorite oko toga. Nešto koči. Možda čak i prejake strasti.

Posao

I pored toga što emotivni segment talasa – u poslovnom može biti stabilnosti. Samo ne dozvolite da vas vaši unutrašnji cunamiji sprečavaju da se posvetite onome od čega se živi. Kreativnost vam je sada naglašena, naglašeno je nadahnuće – samo to pretočite u rad na dnevnoj bazi i ne možete da omašite. Unesite sebe, svoj duh i energiju u sve ono što radite i ne berite brigu – rezultati neće izostati. Nerviraće vas neki ljudi u ovoj sedmici, smetaće vam baš onda kada ste najviše u gužvi. Tako je kako je, izborite se.

Novac

Neki finansijski problemi mogu izaći u prvi plan. Budite više oprezni sa novcem.

Zdravlje

Ishrana neka bude na prvom mestu. Takođe – koliko god smatrali da ste od čelika, niste – potrebno vam je više odmora.

Hrana

Malo jedete sebe, malo jedete baš ono što ne biste trebali. I jedno i drugo će rezultovati nemirom stomaka i problemima sa varenjem. Ukoliko hoćete sebi da pomognete – malecki obročići često. Bez mesa i mesnih prerađevina, drastično smanjeni mlečni proizvodi. Kusajte samo voće, povrće, semenke.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.