Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dosta oscilacija u vašim emotivnim relacijama tokom ove nedelje. Ne mora da znači da će biti bilo kakvih većih potresa, ali jednostavno se nećete uklapati i kopčati u nekim momentima. Na vama je da li ćete potencirati na njima, ili ćete pokušavati da okrenete energiju na drugu stranu – na strast i na zajedničke aktivnosti koje ne moraju biti isključivo krevetskog tipa. Što se tiče slobodnih Škorpija – vi ste trenutno u osvajačkom impulsu i ne vidim da će biti problema da dobijete osobu koju želite. Sad, da li se vodite srcem ili vas samo vuče strast koja može biti kratkotrajna – to je već neko drugo pitanje.

Posao

Rešeni ste da radite i zaradite i to će vam svakako ići od ruke. Trenutno najbolje funkcionišu privatni poslovi, bilo da ste već u njima ili tek imate nameru da ih u ovom periodu pokrenete. Dobar je momenat za tako nešto, pa ako ste razmišljali – izvolite. Što se tiče rada sa saradnicima, poslovnim partnerima, ukoliko imate poslodavca i niste sam svoj gazda – moguće je da će u nekim momentima biti napetosti i naglašene nestrpljivosti i „guranja“ sa vaše strane što ne mora biti dobro primljeno. Više strpljenja.

Novac

Koliko snage ulažete u ovaj segment, nije ni čudo što vam slede dobri prilivi.

Zdravlje

Podložni ste virusima. Kratkotrajne tegobe, ali dovoljne da vas na trenutak uspore.

Hrana

Očekuju vas oscilacije po pitanju apetita tokom ove sedmice. U nekim danima ćete jesti kao provaljeni, a u drugim zaboraviti da li ste jeli ili ne – toliko vas hrana neće interesovati. U svakom slučaju – sada vam prija crveno meso, riba, zelenolisno povrće, rotkvice, krastavci, jaja. Bez teških zaprški i puno začina.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.