Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovoj sedmici kontrolišite i svoje emocije i svoje reakcije. Previše ste iznutra uzburkani i onda možete odreagovati preterano na nešto što vi smatrate provokacijom od strane voljene osobe. Ne uplićite se u teme za koje znate da mogu postati neprijatne po vas ili koje vam smetaju jer insistiranje na njima može dovesti do konflikta, pa čak i prekida komunikacije.....makar kratkotrajnog. Tu vatru koju nosite u sebi iskoristite na pravi način – na strast i aktivniji društveni život sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije – spopali su vas udvarači sa svih strana, pa možete postati vrlo neprijatni u pokušajima da ih rasterate. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada – e ona kao za baksuz sada kao da vas ne primećuje....

Posao

Sve se ubrzava do maksimuma, a vi pokušavate da se snađete i prosto vam nije jasno kako izdržavate ovaj tempo. Rešavate obaveze jednu po jednu, ali se mora priznati da sve to pomalo otaljavate, pa je moguće da dođe do prebacivanja od strane saradnika, klijenata ili nadređenih. Umesto da priznate (makar sebi ako ne možete drugima) da je greška do vas, vi možete otići u drugu krajnost i krenuti sa raspravama. Nemojte, ovo je potpuno nepotrebno. Iskulirajte, napravite kompromis.

Novac

Obaveze i troškovi su vas spopali sa svih strana i ovo vam donosi jaku nervozu.

Zdravlje

Hormoni vam luduju, imate problem sa nervozom, sa nesanicom. Bolovi u stomačnoj regiji.

Hrana

Metabolizam vam je tokom ovog perioda usporen, pa bi bilo dobro da svoje obroke podelite na veći broj manjih, da uvedete obavezno sveže voće i povrće i da izbacite testa i slatkiše. Odgovarale bi vam naročito cvekla, spanać, zelena salata, sremuš.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.