Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mnogo toga se dešava, mnogo je udvarača oko vas. Živnuli ste, zanimljivo vam je da razgovarate i da budete u kontaktu sa ljudima, ali teško ćete se u ovom periodu istinski prepustiti osećanjima. Vaš mozak je uključen sto na sat – svakoj osobi tražite mane, tražite razlog da je „otpišete“ kao nepodobnu. Možda niste skloni da se obavežete u ovom periodu, ali sa druge strane – velike strasti mogu da vam pokvare ovu vašu racionalnost i da vas uvuku u odnos koji je isključivo erotske prirode....Oni koji su zauzeti – previše se opterećujete svakom sitnicom kod partnera, previše tražite „dlaku u jajetu“. Ovo su dani u kojima je potrebno da uživate, a ne da preispitujete svaku reč i potez druge strane....

Posao

Komunikacija vam sada ide od ruke, pa je ovo odličan period da pokrenete poslovne dogovore. Vrlo ste efikasni, organizovani i detaljni – neki put i na svoju štetu, pa nemojte biti iznenađeni ukoliko vam zamere na sporosti i krenu da vas požuruju. Iako vam ta brzina sada nije vrlina, sa druge strane – toliko ćete dobro odraditi svaku obavezu da saradnici i nadređeni neće moći da vam prigovore ili se duže ljute na vas. Nove informacije koje stižu daju vam vetar u leđa.

Novac

Zaradićete ekstra i isto toliko potrošiti. Možda i više....

Zdravlje

Osetljiva kičma, zglobovi i stomačni deo.

Hrana

Preterujete sa začinima, ne proveravate rok upotrebe namirnicama, jedete u kasnim večernjim satima – a posle se čudite što imate probleme sa stomakom ili što niste uspeli da skinete ni jedan jedini gram....Morate mnogo odgovornije da se postavite, prvenstveno prema svom zdravlju....

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.