Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da, znam da je vama istinski stalo do osobe koju volite I da ni na koji način ne želite da je izgubite. Samo….to pomalo čudno pokazujete, ili bolje bi bilo reći – ne pokazujete uopšte. Tek u momentima kada pomislite da će se vaš partner naljutiti na vas ili okrenuti na neku drugu stranu – vi se probudite i reagujete. U prevodu – u ovoj ste nedelji vrlo statični, ali na svu sreću – druga strana ima više razumevanja i ljubavi za vas nego što ste to svojim ponašanjima zaslužili…..Slobodni pripadnici ovog znaka – ulazak Venere u vaše polje ljubavi u drugom delu nedelje i njen aspekt prema Uranu iz vašeg polja partnerstava doneće vam jednu lepu ljubavnu priču koja se dosta neočekivano pokreće….

Posao

I sami znate koliko vaš inat I tvrdoglavost mogu vama lično naneti štete u poslovnom segmentu. Znam da vam je teško I da se prilično uzdržavate I da želite da progovorite pa po svaku cenu, ali sačekajte još malo. U drugom delu nedelje počeće da se dešavaju neke promene koje će vas usmeriti tačno na onu stranu na koju je potrebno. Tek tada će sve početi da dobija svoj smisao I tek tada možete ozbiljnije da se pozabavite odlukama koje već dugo nosite u sebi….

Novac

Više priliva u ovoj nedelji jednim velikim delom će vam olakšati I rasteretiti vas, najpre po pitanju dugovanja koja odavno vučete….

Zdravlje

Osećate se mnogo bolje, vaša energija vam se maltene pa u potpunosti vratila. Sačekajte još malo, tek stiže pravo vreme za vas.

Hrana

Prvo ćete “klecnuti” kada je ishrana u pitanju, a onda ćete se zatvrdoglaviti I rešiti da se opet vratite na pravi put. Da, I ova nedelja je promenljiva za vas I tek u danima oko vikenda moći ćete da kažete da ste zadovoljni kako napredujete….

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.