Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Oni koji žive zajedno ili su u braku – imaće tokom ove nedelje u više navrata raspetljavanje porodičnih zavrzlama, više će se nervirati i više trošiti u ovom segmentu. A oni koji se samo „zabavljaju“ – pa, nikakve tu spektakularne zabave neće biti. Oscilacije raspoloženja u kojima se ni vi ni druga strana nećete osećati baš naj. Još ako se u sve upetlja ljubomora i pritisci sa bilo koje strane – tek onda će ta zabava otići u neki deseti plan. Slobodne Škorpije – u ovom trenutku vi možete samo da čekate, inicijativa sa vaše strane teško da će doneti bilo šta. Da će biti nekih kontaktića i „pokušaja“od strane zainteresovanih – hoće. Šta će i da li će oni bilo šta posebno doneti – pa, nešto nisam sigurna.

Posao

Saturna i njegove blokade ste kao fora zaobišli (u stvari niste, on vam i dalje vedri i oblači al hajd – kao rešili ste nešto), a sad vam se Jupiter namestio da vas u ovoj nedelji blokira. A inače da znate – Jupiter je sada samo Saturnov kurir – on vam prenosi da ćete i dalje morati da čekate na neke realizacije ili pak – da ćete morati da pravite ozbiljne promene. U ovoj će nedelji „proći“ samo oni poslovi, projekti ili planovi – koji imaju šansu da traju i koji će biti isplativi. Vaša zanošenja lakom i brzom zaradom – neće.

Novac

Zdravlje

Osetljivi zubi, desni kod mlađih. Stariji – standardno – pritisak, cirkulacija, glavobolje.

Hrana

Opet vi iz krajnosti u krajnost. U jednom momentu se setite da ništa niste u usta stavili a već je tri popodne. U drugom do tog vremena obezbedite sebi makar tri obroka – i to onih bogatih, natovarenih začinima….Čudnom igrom “slučaja” – slatkiši su vam uvek na dohvat ruke….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter