Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera, vladarka partnerskih odnosa, u tranzitu je kroz vaše polje ljubavi. Evidentno je da postoji osoba koja bi želela dublji kontakt sa vama, ali je vi ili ne primećujete, ili je u ovom trenutku vaša pažnja rasuta na više strana. Ipak, u drugom delu nedelje moguće je da će doći do bolje komunikacije između vas dvoje, čak I susreta. Ovo bi mogao biti početak jedne stabilne ljubavne priče. Što se tiče Škorpija u emotivnim vezama, partner vam u ovom trenutku posvećuje dovoljno ljubavi I pažnje, što vama izuzetno prija. Mogli biste da razmislite da odvojite više vremena za voljenu osobu I da joj uzvratite istom merom. Ukoliko ste u braku – više nervoze je prisutno u vašem odnosu tokom ovog perioda.

Posao

Komunikacija sa šefovima bi mogla biti problematična tokom ovog perioda, ali samo ako vi budete zanemarivali obaveze koje imate. Ukoliko se držite rasporeda I sve završavate na vreme, nećete imati poteškoća ni kritika na svoj račun. Generalno gledano – prelazak Venere u znak Riba I pozicija vašeg vladara u znaku Strelca najviše odgovaraju onim Škorpijama koje rade sa strancima ili koje su u pregovorima sa njima. Ostali – iako uz mnogo truda, polako napredujete sa realizacijom planova.

Novac

I dalje su potencirani troškovi, pa će Škorpijama biti teško da održe finansijsku stabilnost, iako su prilivi više nego dobri tokom ovog perioda.

Zdravlje

Starijima – žuč, jetra, krvna slika. Kod mlađih Škorpija – potrebno vam je više rekreacije I fizičkih aktivnosti da biste se osećali dobro.

Hrana

Trebali bi da se usmerite na zdravu ishranu, pogotovo što u ovom periodu možete imati problema sa holesterolom, ali I žučnom kesom. Riba, piletina, ćuretina, malo mlečnih proizvoda, a smanjite I unos žumanaca, šećera, prezačinjene hrane.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter