Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 13.08.2018 - 19.08.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko želite da podstaknete promene u svojim emotivnim ili bračnim relacijama – moraćete vi da budete inicijator. Partner već odavno čeka na neke vaše reči I postupke, koje mu vi uporno uskraćujete ili čuvate za sebe. Vi lično morate biti otvoreniji, pružiti voljenoj osobi ono što joj je potrebno, da biste dobili istu takvu povratnu reakciju. Ukoliko se budete povlačili u sebe, druga strana će se okrenuti nekim svojim interesima. Škorpije koje su slobodne I dalje najviše privlače prošlost u svoje živote. Osoba koju ste možda I pre par godina upoznali preko poslovnog segmenta, sada se može ponovo pojaviti u vašem životu I dosta vas pozitivno iznenaditi. Ukoliko već imate simpatiju, odjednom ćete se naći u dvoumljenju

Posao

U ovoj sedmici možete završiti sa nekim papirološkim problemom, ugovorom ili rešenjem. Takođe, postoji šansa za neki prekid – da li dogovora ili saradnje, nešto što ste već duže vreme očekivali I što će vas rasteretiti I doneti vam mir u glavi. I dalje ste u periodu kada ste dosta nervozni I napeti, mada možda I nema pravih razloga za to – sve to što vam donosi nemir može se rešiti I bitno je da polako raščišćavate sve ono što se godinama gomilalo kao negativnost ili pritisak na vas.

Novac

Odličan period da naplatite dugove I potraživanja. Iako će situacija biti neizvesna do poslednjeg trenutka, rešenje I realizacija vam predstoji.

Zdravlje

Kod pripadnica lepšeg pola mogući su hormonski problemi koji dolaze kao posledica stresa koji je duže prisutan kod vas. Generalno gledano – uglavnom hronične smetnje kod Škorpija.

Hrana

Čim ste malo poveli računa – primećujete da vam je varenje bolje, da vam želudac nije toliko opterećen I da više niste naduveni I tromi. Potrebno je da nastavite sa nekim zdravijim režimom ishrane, a ako ništa drugo – makar svedite na najmanju meru mlečne I mesne proizvode.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter