Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi kao vi niste u dobroj poziciji i odatle baš i nije lako pobeći. Prisustvo Marsa, vašeg vladara u polju obaveza ne daje vam prostora za ono što želite, već samo za ono što MORATE. E sad, ako vi u ljubavi funkcionišete po principima moranja i pritiska – onda ćete dobro proći. Mada, nešto mi ne izgleda da će biti tako. Venera u znaku Raka vas voli – u prevodu – partner jeste uz vas srcem, ali to opet ne označava da sve između vas dvoje funkcioniše lako. Slobodne Škorpije – emocija, ljubav, simpatija vam je tako blizu, a tako daleko. Ne možete se dohvatiti, ne možete se dodirnuti, ne možete se spojiti.

Posao

Jeste li hteli da radite i da zaradite? Jeste li hteli da pojačate obim poslovanja i da budete mirođija u svakoj čorbi? Pa evo, dobili ste to i čemu sad kuknjava što je pritisak na vas ogroman i ne pokazuje nikakvu nameru da popusti? Na ovaj trend se naviknite što pre jer će još dugo biti uz vas. U međuvremenu – otvaraju se situacije koje su po vas povoljne. Da li da ih propustite? Ma jok, grabite! Nadređeni će vas čas nervirati, čas podržavati. Opušteno, i vi delujete apsolutno isto na njih.

Novac

Zaradićete mnogo, a potrošiti još više. Svidelo vam se to ili ne – tako vam je sada.

Zdravlje

Iako vam je ova sedmica dobra, zdravlje ne smete ni u jednom mometu zanemarivati! Konkretno u ovom periodu – mogući su bolovi u leđima, glavobolje, problemi sa sinusima i grlom.

Hrana

Škorpije imaju odličan apetit ove nedelje, ali se to neće odraziti na vašu liniju niti kroz zdravstveni segment. Našli ste savršeni balans i osećate se odlično. Doduše, verovatno ćete primetiti da nešto sporije varite hranu I da vam je potrebno da “odmorite” posle ručka…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.