savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Škorpije imaju odličan apetit ove nedelje, ali se to neće odraziti na vašu liniju niti kroz zdravstveni segment. Našli ste savršeni balans i osećate se odlično.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, a ovih dana se spremate na putovanje, itekako je moguće da će neko „tamo daleko“ privući vašu pažnju i učiniti da se zaljubite „do koske“....makar na neko vreme. Generalno gledano – usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo intenzivno razmišljaju o jednoj osobi, i prave planove kako da pokrenu dešavanja. Evidentno je da je i druga strana zainteresovana, ali kao da se iz nekog razloga ustručava da se više aktivira prema vama. No, i ovo će se srediti, samo je potrebno strpljenje, a vi ga sada imate. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama nesigurni su kada su njihova partnerstva u pitanju. Čini vam se da se voljena osoba nekako raspustila, da premalo vremena provodi sa vama i budnim okom ćete pratiti sve ono što se dešava. Nemojte krenuti u neka optužbe o prevari na račun partnera, jer je pitanje da li sada realno sagledavate situaciju, a itekako je moguće da ste sve preuveličali. Pustite da ova nestabilna nedelja prođe bez opterećenja...

Posao

Drage Škorpije, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer to je u ovom trenutku najpovoljnije po vas. Ne pravite velike planove, jer ćete ih verovatno samo delimično realizovati ove nedelje, a potrošićete ogromnu količinu snage i energije. Planete iz polja karijere ulaze u odličan aspekt sa retrogradnim Saturnom, što označava da je za vas najbolje da vaši rezultati iz proteklog perioda govore sami za sebe. U suštini, sve ono pozitivno što vam se sada bude događalo (a hoće) samo je uvod u period od oktobra, kada Jupiter bude ušao u vaš znak i polje ličnosti. Dobre stvari idu prema vama, opustite se.

Novac

Velike pare vam mogu doći preko inostranstva. No, da biste bili svesni – dugovanja koja imate verovatno ćete takođe morati da platite ove nedelje, i to sa kamatom. Država neće hteti više da čeka.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka oslobodio se uticaja Sunca koje ga je spaljivalo i u suštini – tek od ove nedelje vi ćete osetiti pravu snagu i energiju.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni