Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve ono što je daleko – srcu vam je blizu. Sve ono što je čudno, neobično, uzbudljivo, što miriše na avanturu i dobru energiju – privlačiće vas. Želite da pobegnete od ustaljenih ljudi, dosadne svakodnevice, uobičajenih modela ponašanja. Želite adrenalin, iznenađenja, želite strast koja razara i vas i drugu osobu. Pa dobro....ako je tako, navalite! Vezani, a slobodni – sada je jedini model koji će funkcionisati. Potražite svoju ljubavnu sreću, a čak i ako je ne budete tražili – ona će vas iznenaditi! Što se tiče onih koji su u vezama, u vama totalno kipti od potrebe da promenite nešto u odnosu sa partnerom. Vi menjate, a voljena osoba vraća korak unazad.....teško je da će ovo funkcionisati....

Posao

Imate rešenje za svaki problem, ne brinite. A problema će biti. Nekih manjih, nekih i povelikih. Nekih od strane saradnika i osoba preko puta vas, a neke ćete vi lično da napravite. Sam svoj majstor. No, kako biste drugačije uposlili svoj mozak i uključili ga na maksimum, nego u igri zvanoj – problem detektovan, sad se treba iščupati iz njega? Manimo probleme, oni rade svoj posao, vi radite svoj. Bitno je da u ovoj nedelji ima i nekih lepih promena. Nekih novih početaka, novih razgovora, novih dešavanja.

Novac

Odlična nedelja da lepo zaradite. Pogotovo ako pokrećete nešto novo – i sami ćete se iznenaditi količinom novca koja će se sliti u vaše džepove. A troškovi? Pa, i oni su prisutni, ne možete pobeći od njih

Zdravlje

U ovoj nedelji je nervoza smanjena, a želja za fizičkom aktivnošću i pokretom pojačana. Odlično! Pravi je momenat za rekreaciju!

Hrana

Klackalica po pitanju apetita se nastavlja i dalje. Probajte da zavarate glad koja će u naletima da vas posećuje – mlečnim proizvodima, sokovima, voćem, bobicama. Izbegavajte slatkiše i sve ono što je preteško za vaš želudac.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter