Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 17.09.2018 - 23.09.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Uznemirenost, sa razlogom ili bez – postoji u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Nije lako povremeno izaći na kraj sa burama i kovitlanjima osećanja koja se smenjuju kao na traci u vama. čas ste nezadovoljni, čas prezadovoljni. Koristite tu kombinaciju Venere i Jupitera u svom znaku – možete je okrenuti na maksimalno dobro, na ljubav, na privrženost, na strast. Volite do koske! Oni koji su usamljeni to će i ostati samo ukoliko budu želeli. Emotivne prilike vam stoje bukvalno sa svih strana, vaše je samo da li hoćete i želite da date nekim osobama šansu. Doduše, vi se sada možete u potpunosti i zatvoriti, pogotovo ako osećate veliku naklonost i strast prema nekome ko je zauzet.

Posao

Da je dobro – jeste. Da ste zadovoljni – niste. Pa šta da se radi, ne može se baš sve uklopiti i završiti preko noći. Činiće vam se povremeno da što više žurite, više kočenja i prepreka sa strane imate. Na svu sreću, pa vam je energija u ovom periodu luda potpuno, tako da čak i kada vas zaustave, samo ćete predahnuti i nastaviti da gurate. Osećate promene u kostima, i toliko želite da ih što pre prigrlite, da ćete biti spremni da se do krajnjih granica potrošite samo da stignete do njih. Super ste, samo napred!

Novac

Po pitanju noca nastavlja se period iznenadnih, većih priliva. No, isto tako – novac i odlazi. Ako želite da napravite balans, to sada verovatno neće biti moguće.

Zdravlje

Grlo, problemi sa virusima i bakterijama, hormoni, urogenitalni trakt. Ovo su sve tačke koje su potencijalna žarišta za probleme. Dalje – potrebno vam je više kretanja i fizičke aktivnosti.

Hrana

Teško je biti umeren i kontrolisati ishranu sa Jupiterom i Venerom u polju ličnosti, koji prosto „traže“ svaku vrstu uživanja. Vi ste i inače gurman, a sada ste to postali na kvadrat. Ukoliko je moguće – pokušajte da budete umereni, makar po pitanju slatkiša.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter