Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko baš imate neopisivu želju da se posvađate sa voljenom osobom – prvi deo sedmice je dušu dao za tako nešto. Samo mi nije jasno šta ćete time dobiti. Samo ćete u odnos uvući lošu energiju, ništa drugo. Ne kažem da je vaš partner savršen, ali realno gledano – niste ni vi. Umesto da se raspravljate – volite se tako nesavršeni i biće vam super. I da, mogli biste povremeno baš i da čujete predloge od strane voljene osobe – možda će vam prijati i doneti vašem odnosu više uzbudljivosti i prave akcije. Slobodne Škorpije – neko će vas iznenada iznenaditi i biće vam fino. Da li će se taj neko zadržati da budete u onome „i živeli su do kraja života sretno i zadovoljno“ – e to ne znamo. Ne pitajte mnogo.

Posao

Od nekih ljudi, kad ih vidite ili čujete – digne vam se kosa na glavi i dobijete tikove. Ali, ako su ti ljudi vaši saradnici ili poslovni partneri – namestite osmeh, ušećerite se i spremite se da uradite ono na šta ste se obavezali. Doduše, vas će baš mnogi nervirati ovih dana, pa ćete morati mnogo da se smeškate....Šta vam teško, ionako je tranzitna Venera u vašem polju ličnosti sada – u prevodu – morate da budete slatki ako hoćete da zaradite. U međuvremenu – posao ide dobro. Može i bolje, uvek – ali i ovo je skroz ok.

Novac

Novca ima, ali i dalje – novac hronično nedostaje.

Zdravlje

Stres, problemi sa kičmom i hronični umor.

Hrana

Smanjite mesne prerađevine, naročito one za koje ma i jedan sekund pomislite da su sumnjivog kvaliteta. Ionako imate u poslednje vreme dosta problema sa probavom, ne treba vam još da dodatno pokvarite stomak....

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.