savet za dan: 25.07.2017.

""Sreca se nalazi u svemu. Treba je samo znati izdvojiti." Konfucije "

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 24. do 30. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Smanjite količinu začina koje upotrebljavate, izbegavajte ulje i mast i pripremajte hranu na pari, kuvanu, blanširanu. Takođe, meso koristite u manjim količinama.

Ljubav

Usamljene Škorpije nikako da izađu iz perioda za igranje i uđu u period za pravu ljubav. A šta da vam radim, takav vam je horoskop. I na dalje isto važi – kada ti je do ljubavi, ti strast potraži ! I nema da vas boli glava. Ima tu ihaj – haj osoba koje bi da se igraju sa vama i da sprovode krevetske aktivnosti. Pa ne znam šta čekate, limun ? Nemojte posle da kukate kako vam se ništa ne dešava. Dešava se itekako, samo što to nije ono što vi hoćete. Kako je krenulo drage moje Škorpije, moraćete vi da sačekate Jupitera da vam zakuca na vrata, pa ćete tek onda da se volite. Dotle, ne gubite vreme – već uživajte. U vašim emotivnim vezama I bračnim zajednicama – malo ćete vremena imati jedno za drugo tokom ove nedelje. Potrudite se da zajedničke momente ispunite nekim lepim dešavanjima, izlazite češće, družite se, provedite se. Oboje ste pod pritiskom i potrebno vam je rasterećenje. Idite na odmor zajedno.

Posao

Nakrcalo se polje karijere planetama, pa sve puca od aktivnosti! Tu je tek rođeni, mlad Mesec, tu je Merkur, tu je vladar vašeg znaka Mars, tu je I Sunce. U prevodu – sve ide kako valja dokle god vi ne gurate na svoju stranu. Naročito kada su autoriteti i šefovi u pitanju. Pustite ih neka se prave da su najpametniji, a vi se potrudite da radite onako kako vi smatrate da treba, ali « ispod žita ». Ne provocirajte sukobe, jer neće moći da izađete iz njih kao pobednik. Radite ono što ste i do sada, jer ovaj način vam daje najbolje rezultate. Ušli ste u jednu potpuno novu životnu fazu. Vrlo isplativu!

Novac

Pa, to što ste se zadužili, moraćete da platite. A da ćete problem imati početkom nedelje, imaćete. Na svu sreću, pa neće biti dugotrajan. Posle toga vam sledi mirno more.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka se osećaju odlično i jedino na šta bi trebali da obrate pažnju jeste da budu više u pokretu i da troše energiju kojom su sada « prepunjeni » . Što se starijih tiče, vi već morate da obratite više pažnje i na srce i na pritisak i na krvne sudove.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni