Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 16.05.2022 - 22.05.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Eto pomračenja Meseca u vašem znaku na samom početku nedelje. Kao da već do sada niste bili pod pritiskom vezanim za porodicu i partnerske odnose – ovo planetarno dešavanje ukazuje da se proces promena samo nastavlja kod vas. Jer, treba očistiti ono što ne valja, a ono što je dobro treba podići na viši nivo. I vi lično se menjate – sazrevate i jačate kroz težinu, rastete. Trudite se da komunikacija sa voljenom osobom bude korektna. Isključite ego, ali isključite i očekivanja i pogledajte realno situaciji u oči. Slobodne Škorpije – mašta, snovi i nada su živi i budni. A u realnosti – sa jedne strane stoji prošlost, usamljenost i tuga, a sa druge – priče u koje vas vuku strasti i zanosi.

Posao

U prvoj polovini sedmice bićete neorganizovani, skloni zaboravnosti i pravljenju grešaka. Imaćete odličnu ideju i plan, ali će realizacija praviti problem jer će nešto faliti – papir, vreme, pravi ljudi da vas podrže. Ili će pak dolaziti do čudnih situacija koje će vam samo glockati živce. Saplitaćete se, ali nastavljati dalje. I sve to što je pravilo problem ćete uspeti da rešite – nekad uz pomoć štapa i kanapa – ali rešićete. Pare vam dolaze, ali ste vi trenutno kao pušteni sa lanca kada su troškovi u pitanju.

Novac

Zdravlje

Sinusi, alergije, pritisak, glavobolje.

Hrana

Potrebni su vam lagani obroci koji neće praviti problem vašem varenju, a koji će vam istovremeno donositi dovoljno energije koja vam je u ovom periodu neophodna.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter