Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako ste imali nameru da se ugojite – ovo je odličan period za vas. E, problem je ukoliko baš I nemate žalju da nabacite na sebe pet kilograma – u ovom slučaju moraćete striktno da vodite računa šta jedete, jer će se ama baš sve odmah “lepiti” za vas.

Ljubav

Venera, vladarka partnerskih odnosa I Jupiter, vladar polja ljubavi, ove nedelje prave spojku I sastanak baš u vašem polju ličnosti. Takođe, pred kraj nedelje tu imate I mlad Mesec. Šta da vam kažem – ljubav vas hoće, a sigurna sam da hoćete I vi nju. Već izvesno vreme su neka dešavanja jako aktuelna, a sada se samo ubrzavaju, vodeći slobodne Škorpije ka jakoj emotivnoj priči koja će biti izuzetno strasna I koja će im promeniti život. Pa, uživajte, vreme vam je. Što se onih u emotivnim vezama tiče, sada bi moglo da vam padne na pamet da je baš savršen trenutak da se verite, udajete, ženite, ili da pak počnete da živite zajedno sa voljenomo osobom. Zašto da ne? Lepi su dani da se naprave neke pozitivne promene.

Posao

Imaćete osećaj kao da vam je ova sedmica proletela, koliko će biti dešavanja I situacija na dnevnoj bazi. Da se razumemo, jedan manji deo njih će biti problematičan I oduzimaće vam vreme I energiju, ali će veliki deo biti izuzetno povoljan I prosperitetan po vas. U ovom periodu je dovoljno da malo razmislite da biste povukli prave poteze koji će vam doneti rezultate kojima se nadate. Neki od vas idu ka unapređenju, drugi ka dobijanju radnog mesta ili pak promeni posla. Sve u svemu – biće dobro!

Novac

Lakše okolnosti po pitanju finansija. Ne možete da se požalite, jer ste ipak jedan deo zaostalih obaveza uspeli da regulišete…

Zdravlje

Aspekti na nebu su takvi, da je potrebno da se potrudite I budete umereni u svemu, ne samo u hrani. Vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter