savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ako možete – izbacite u potpunosti meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice. Ako je to nemoguća misija za vas – onda makar uzimajte neko lakše meso – piletinu i naravno – ribu i morske plodove. Povrće u što većim količinama.

Ljubav

Partner izgleda kao da ga ništa posebno ne dotiče i evidentno je da smatra da između vas dvoje sve funkcioniše kako treba i da nemate nikakvih problema. Potpuno je drugačije vaše viđenje trenutne emotivne situacije – vi se negde duboko u sebi „jedete“ i nikako niste zadovoljni nekim situacijama. Možete biti i ljubomorni i posesivni, možete sumnjati sve i svašta – šta god, očigledno je da niste mirni i da ste na granici da „eksplodirate“. Savet je da ne povlačite nikakve drastične poteze niti donosite iole ozbiljnije odluke, već da se malo smirite i sačekate neki bolji period, kada ćete lakše doći do svojih odgovora, ali i do boljeg odnosa sa voljenom osobom. Nemojte zaboraviti da je itekako moguće da su i vaši strahovi i sumnje potpuno neosnovani i preterani. Usamljene Škorpije najbolje da se okrenu ili poslu ili prijateljima i da ljubav ostave za neko drugo vreme. Manje ćete se nervirati.

Posao

Prilično ste frustrirani, jer imate osećaj da pokušavate da izvedete nemoguće. Očigledno je da vaša poslovna partnerstva sada ne funkcionišu kako treba i da svaki čas dolazi do nekih napetih situacija ili nesporazuma. Odavno ste već naučili da brojite do deset u sebi, ali to više nije dovoljno – moraćete da povećate makar do pedeset... Iako sve izgleda da se odvija haotično (a da ne pričam o tome da i nadređeni sve više pokazuju nerazumevanje prema vama) ipak će se iz svih ovih zavrzlama izroditi prilično dobri poslovi i ponude. Zato, pokušajte da funkcionišete mirno i da ne propuštate prilike koje vam se otvaraju.

Novac

Džabe ste vi rešili da svedete sva dugovanja na nulu, kada je to sada nemoguće. Ne računate na troškove koji su povećani, a ne računate ni na izdatke kojih će itekako biti...

Zdravlje

Smeta vam vreme, smetaju vam ljudi, sve vam smeta. Smeta vam što ste statični, što se previše nervirate. Pad imuniteta vam stoji u najavi ako nešto ne preduzmete u skorije vreme.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni