Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sa partnerom ste prošli kroz sito i rešeto u prethodnom periodu, a bojim se da pred vama ni na dalje nije neko bajno vreme i širok put bez prepreka. Vi idete srcem, a srce je nezgodan igrač – lako ga je povrediti, a bar kad ste vi u pitanju – lako je i naljutiti. U ovoj ćete nedelji imati utisak kao da ste na vrtešci – u jednom momentu na sedmom nebu, u drugom – u ponoru. Ima šansi za neke pozitivne promene, ali svaka od njih će ipak na vašem srcu ostaviti ožiljak. Slobodne Škorpije – došao vam Jupiter u polje ljubavi. I, šta ćemo sad? Pa, sad čekamo pravi trenutak i prave osobe. Do tada – vrebamo prilike.

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom, radite u državnoj firmi – ovo jeste vaše vreme. Jer, sva energija, volja i elan koje sada ulažete u poslovni segment, višestruko će vam se vratiti. Ukoliko radite sa inostranstvom ili planirate saradnju sa istim – takođe. Generalno gledano, Škorpije su u jednom sudbonosnom periodu kada je posao u pitanju. Za neke od vas će se otvoriti zaista velike stvari i pozitivne promene. U ovoj nedelji – malo nerviranja, mnogo uspeha. Nije to ni toliko loše, zar ne?

Novac

Vladar polja zarada ulazi u znak gde je izuzetno jak. Računajte na pojačane prilive u narednom periodu.

Zdravlje

Što ste više aktivni, bolje ćete se osećati. Manji problemi sa stomakom.

Hrana

Jedan deo vas strogo vodi računa o tome šta, kada i koliko jede. Drugi pak deo pokazuje tendenciju da se potpuno razulari i da vas natera da slistite sve što vam dođe pod ruku. Želudac vam je osetljiv, pa nemojte baš mnogo da ga mrcvarite ovim vruće – hladno fazonom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.