Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 19.04.2021 - 25.04.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kod vas kad se zakuva, zakuvalo se. Četiri planete u polju partnerstava i naravno – sve četiri u kvadratu sa Saturnom. S jedne strane – potencira se na rešavanju i stabilizaciji partnerskog odnosa, sa druge – otežanja, komplikacije, tvrdoglavost, prošlost, ograničenja, teskoba i težina. A vaš vladar prelazi u znak Raka gde je iskreno rečeno kilav i funkcioniše samo na konto emocija. I tako dobijemo kombinaciju da ste vi jako emotivni, sa komplikacijama u partnerstvu a da nemate dovoljno snage da to rešite. Slobodne Škorpije – da će biti dešavanja, hoće. Ali priča koja se pokrene kad tad će vam zadati glavobolju.

Posao

Ako ste se do sada pitali može li napornije i zahtevnije, ova nedelja će vam lepo dati odgovor – može. Da se razumemo – u ovoj će se sedmici pokrenuti neke zaista značajne i plodonosne poslovne saradnje, ali stići do dogovora, stići do početka – biće izuzetno zahtevno i komplikovano. Natezaćete se sa ljudima, zatrpavaćete se rečima međusobno, ali i papirologijom, kočićete jedni druge. Ipak, sve ovo ide ka rešenju i to rešenju koje je pozitivno po vas. Samo spremite živce i pokušajte da se ne pojedete od nervoze.

Novac

Čas vas iznenade lepi prilivi, čas vas još više iznenade troškovi. Iznenađivaćete se cele nedelje.

Zdravlje

Osetljiv je stomak i žlezde. Hormonski problemi.

Hrana

Vaš probavni sistem je osetljiv, pa ćete morati da vodite računa da uzimate namirnice koje vam olakšavaju varenje. Izbegavajte jake začine, premasnu hranu. Potrebni su vam mleko i mlečni proizvodi i obavezno što više namirnica bogatih vlaknima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.