Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 11.01.2021 - 17.01.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Škorpije imaju sve preduslove da njihov emotivni život sada funkcioniše skladno i bez većih problema. Sa partnerom se kopčate, postoji lepa energija između vas dvoje i neke fine, natenane strasti. Potencijalni problem može doći iz okoline – od članova porodice, od nervoze koja se provlači kroz posao, od nekih dešavanja koja vas oboje stresiraju. Dakle, zatvorite se za spoljne uticaje i ne dozvolite da vam „brčkaju“ po unutrašnjem miru kada ste zajedno. Stvorite svoj mali svet. Slobodne Škorpije – neko vas čačka, i ako nastavi sa čačkanjem – sigurno je da će vas iščačkati. A kad vas iščačka – biće vatrometa na sve strane!

Posao

Sve što je vezano za posao je ekstra komplikovano, pogotovo ako imate privatni biznis – ali Škorpije ne bi bile Škorpije ukoliko ne bi „ratovale“ na dnevnoj bazi…..i uživale u tome. Da li će u ovoj nedelji biti prepreka – ma hoće, nema šta da se priča! Ali, da li ćete ih savladati i završiti sve što je bitno, rešiti – ma naravno! S druge strane, novi poslovi, novi klijenti, novi dogovori i projekti – ma sve se to otvara i dolazi do vas. Neki ljudi će vas nervirati, informacije izbaciti iz takta – ali suština je – odlična sedmica! I teška.

Novac

Pare standarno pristižu. Da se ne ponavljam po stoti put – troškovi, troškovi, troškovi…..

Zdravlje

Cedi vas energetski ovaj period, ali se vi ne date tako lako. Manje klopajte, više odmarajte.

Hrana

Pojačana potreba za hranom je naglašena i tokom ove nedelje. Škorpijama će biti prilično teško da se uzdrže, ali morate se truditi da budete umereni. Izbegavajte slatkiše, mada će vam oni definitivno biti slaba tačka. Doduše, slaba tačka vam je sada sva „bogata“, masna, kremasta hrana….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.