Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Meni uopšte nije jasno kako partner i vi funkcionišete u ovom periodu – jer, kad se pogleda sa jedne strane – sve vam je potaman, strasti ima i preliva, emocije su tu. Kad se pogleda sa druge strane – napetost, nervoza, ni partner ni vi niste „u vinklu“. Komunikacija je ok (dobro, možda vas partner malo smara ali da se podneti) i sad ja ne znam kako da generalizujem vaš odnos, osim da kažem – dobro ste, a niste. Jedino što je sigurno – držite se i iako se vaš mali brod povremeno zatalasa – nastavlja se plovidba. Slobodni – osećanja su burna, želje su se uzvrtele – ali vi ne biste bili vi da se ne „uhvatite“ ili za maksimalno komplikovanu osobu/situaciju ili za osobu koja je zauzeta.

Posao

Ah to strpljenje tako jednostavno za reći, a tako teško za sprovesti u praksi. A u prvom delu nedelje neko će baš testirati to vaše strpljenje. Kolege, saradnici, poslovni partneri, šef – neko od njih ili možda svi zajedno. No, sad ste u periodu kada možete spolja da delujete kao da ste smireni, a to što kuvate iznutra – to samo vi znate. Bitno je da ćete umeti da zdravim razumom procenite kako se postaviti (da bi to išlo u vašu korist a vama omogućilo postizanje ciljeva). Finansije (prilivi) su prilično jake u ovoj nedelji.

Novac

Zdravlje

Pojačan umor, osetljivo grlo i žlezde.

Hrana

Povremeni problemi sa vrenjem. Izbegavajte testa, mesne prerađevine, prženu hranu. Konzumirajte mlečne proizvode, ovsenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju meru.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter